Абонамент за бюлетин
Мик: Дивият живот и бесният гений на Джагър
-10%

Мик: Дивият живот и бесният гений на Джагър

Издател: Сиела
Издадена: 2015
Брой страници: 408
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 5.00 лв.
Цена: 4.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Преводна литература, Музика, Биографична литература, Биографична литература
Скандалната биография на фронтмена на „Ролинг стоунс” Мик Джагър излиза на български през юли. Книгата на американския журналист Кристофър Андерсън беше написана по случай 50-годишнината на „Ролинг стоунс” и описва подробно както музикалната кариера, така и личния живот на рок легендата – от израстването на Джагър в малко английско градче, през неговото приятелство и конкуренция с другите идоли на епохата – Ерик Клептън, Джон Ленън и Пол Маккартни до честванията на 50-годишнината на „Стоунс”. Не са пропуснати, разбира се, и алкохолът, наркотиците, безредиците по концертите и безразборните връзки на Мик със звезди като Анджелина Джоли, Джери Хол, Ума Търман, Карла Бруни, Дейвид Бауи и Рудолф Нуреев

„Мисля че той е като секс вампир”, казва в книгата Наташа Тери – терапевтка, с която Джагър се консултира през 90-те и който също попада в леглото му, както много други жени. Според нея певецът се зарежда от хората, с които спи.
Кристофър Андерсън не спестява на Мик критиките за неговия твърде труден характер. Вокалистът на „Ролинг стоунс” е като архетип за рок звезда – егоистичен, надменен, разглезен, изключително енергичен, хедонистичен и в същото време гениален, харизматичен и раздаващ се изцяло пред публиката. Джагър е способен за зареже хората, които вече не са му необходими и почти да не говори за тях повече, но той може и да обича истински и да дава много от себе си.

Шокиращите тайни от неговия бурен живот излизат наяве в книгата „Мик: Лудият живот и бесният гений на Джагър”. Авторът Кристофър Андерсен е написал цели 32 книги, сред които и много бестселъри. Той си сътрудничи с престижни медии като „Ню Йорк таймс”, Life и Vanity Fair и е известен като биографът на звездите и силните на деня. Той има книги за хора като Джаки Кенеди, Барак и Мишел Обама, Майкъл Джаксън и Обама. Седем от неговите творби влизат в класациите на Readers Digest за най-добрите нехудожествени книги на годината.

Книги, подобни на "Мик: Дивият живот и бесният гений на Джагър"

Джеймс Хетфийлд. Вълкът от Metallica

Джеймс Хетфийлд. Вълкът от Metallica

Марк Еглинтън

25.99 лв.
Жената в мен
-10%

Жената в мен

Бритни Спиърс

17.99 лв.
Леми. По бялата линия

Леми. По бялата линия

Леми Килмистър

36.90 лв.
Леми. По бялата линия

Леми. По бялата линия

Леми Килмистър

26.90 лв.
Хари Стайлс. Създаването на един модерен мъж
-10%

Хари Стайлс. Създаването на един модерен мъж

Шон Смит

17.01 лв.

Допълнителни материали Други книги от Кристофър Андерсън

Коментари за "Мик: Дивият живот и бесният гений на Джагър"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах