Абонамент за бюлетин
Мигновено изцеление. Мощни молитви за всеки ден
-10%

Мигновено изцеление. Мощни молитви за всеки ден

Издател: Кибеа
Издадена: 2015
Брой страници: 376
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 13.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето, Религия и митология, Езотерика и теософия
В свят на хаос, несигурност и болести ние сякаш все по-слабо можем да се опираме на институциите, на които сме разчитали за подкрепа и надежда. С растяща тревожност и сковаващ страх от бъдещето, в един момент се питаме: бихме ли могли да обърнем посоката на собствената си неудовлетвореност и разочарование?
Мигновено изцеление дава мощно позитивно решение.

Като използвате прости молитви и утвърдителни послания, вие можете да преживеете мигновено изцеление, да получите спокойствие и утеха. Можете да придобиете изумителна вътрешна сила, която да подхрани такова благоденствие и изобилие, за които даже не сте и мечтали.

Книгата Мигновено изцеление предлага 243 целебни утвърждения и молитви, заедно с упътване за обстоятелствата, при които можете да ги прилагате.
Тези методи са прости и ефективни и не изискват предварително обучение и практика. Единственото, което е нужно, е да ги изречете на глас с вяра и с твърдо намерение. След което можете да се отпуснете и да оставите чудесата да се случат.
Необвързани с конкретна религия, тези доказани в практиката универсални методи на духовното изцеление са променили живота на милиони хора по света.

---------------

Д-р Сюзън Шумски е изтъкнат духовен експерт в областта на самоусъвършенстването, високоценен и уважаван професионален лектор, пастор от „Нова мисъл“ и доктор по теология. Тя е автор на книгата Божествено откровение, която от 1996 година насам е преиздавана многократно от издателство „Саймън & Шустър“, както и на четири книги, удостоени с награди: Чудотворна молитва, издадена от „Рандъм Хауз“, Изследване на чакрите, Как да чуем Божия глас и Възнесение, а освен тях и книгите Изследване на медитацията и Изследване на аурата. Творбите й са преведени на няколко езика и се разпространяват по целия свят.

Д-р Шумски практикува дисциплини по самоусъвършенстване от 1967 година. В продължение на 22 години тя е живяла в Хималаите, в Швейцарските Алпи и в други уединени райони по света под личното ръководство на Махариши Махеш Йоги, просветен учител от Индия, основател на „Трансцедентална медитация“ и духовен наставник на „Бийтълс“ и Дипак Чопра. Седем от тези години тя прекарва като член на личния екип на Махариши. След като изучава метафизика в продължение на още 24 години, защитава докторат по теология.

Като истински пионер на движението „Нова мисъл“, вече близо 45 години д-р Сюзън Шумски преподава йога, медитация, молитва и развиване на интуицията на хиляди ученици от целия свят.

Основател е на „Божествено откровение“, завършена технология за свързване с божественото присъствие и вслушване във вътрешния божествен глас.
Днес тя пътува по целия свят и ръководи семинари, уъркшопи, духовни срещи, предприема обиколки из Индия, Перу и други свещени райони по света. Д-р Шумски също така предлага духовно напътствие и сеанси за терапия с молитва.

Книги, подобни на "Мигновено изцеление. Мощни молитви за всеки ден"

Дядо Влайчо. Всички рецепти и пророчества
-10%

Дядо Влайчо. Всички рецепти и пророчества

Яна Борисова - съставител

10.80 лв.
Петър Дънов - Съвети и рецепти
-10%

Петър Дънов - Съвети и рецепти

Гергана Танева

10.80 лв.
Животворяща сила. Изцеляващи нагласи
-10%

Животворяща сила. Изцеляващи нагласи

Георги Ситин

12.59 лв.
Депрограмиращи сентенции, част I: Афоризми

Депрограмиращи сентенции, част I: Афоризми

Еленко Ангелов

17.00 лв.
Система за пълно възстановяване на здравето. Причини за заболяванията и пътища за тяхното отстраняване
-10%

Система за пълно възстановяване на здравето. Причини за заболяванията и пътища за тяхното отстраняване

Николай Пейчев

17.09 лв.

Други книги от Д-р Сюзън Шумски

Коментари за "Мигновено изцеление. Мощни молитви за всеки ден"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах