Абонамент за бюлетин
Мед, море и Афродита
-10%

Мед, море и Афродита

ISBN: 9789547422063
Издател: Слънце
Издадена: 2014
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.99 лв.
Цена: 11.69 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Дойдох тук да търся някакъв вид щастие. Мисля, че това може да е най-мъдрото, което някога съм правила.

Море и любов, изумително красиви изгреви и залези, нощно къпане, танци, вкусни ястия и техните рецепти. И всичко това, пренесено на един сякаш измислен гръцки остров. Но Тилос не е измислен. За младата англичанка Дженифър, той се превръща в упование и сила, в спасение, в очакване и надежда. Тя посвещава на него книгата си „Мед, море и Афродита”.

Разказът е изненадващо пластичен. Но като всяка житейска история е изпъстрен с върхове и разочарования, с неочаквани обрати и решения, с много размисли за смисъла на съществуването, за предназначението на жената, за истинските стойности на живота.

Героинята, съвременна млада жена, работи в областта на високите технологии, притежава неспокоен и авантюристичен дух. Тя обожава да пътува, да се запознава с другите страни по света и техните култури, да се среща и сприятелява с различни хора. Преживяла любовно разочарование, решава да си направи няколко „Подаръци за самата мен”, както сама ги определя, за да се стабилизира емоционално. Но според правилото „ти предполагаш, но Господ разполага” животът й поднася неочакван подарък в лицето на Мат – млад англичанин, възпитан, внимателен, грижлив и необичайно щедър. Връзката им се развива спокойно и сравнително щастливо. Те започват да правят планове за съвместен живот, за брак и деца. Дори възнамеряват да си купят къща на остров Тилос и да се опитат да заживеят в него постоянно. И тогава се налага Мат да разкрие дълго пазената си тайна...

Следва драматичен обрат, Дженифър се оттегля да живее и работи на острова. Дали красотата на морето, добрите приятелства и силата на духа ще й помогнат да възвърне душевното си равновесие?

------------

Дженифър Баркли е родена във Англия. Завършва оксфордския университет. След дипломирането си живее в Канада и Франция, а в момента живее на гръцкия остров Тилос. Автор е на няколко книги за пътешествия.

Книги, подобни на "Мед, море и Афродита"

Моето корейско лято, или как заобичах кимчи
-10%

Моето корейско лято, или как заобичах кимчи

Дженифър Баркли

14.39 лв.
Пролетна магия
-10%

Пролетна магия

Кари Елкс

16.11 лв.
Най-мрачното изкушение
-10%

Най-мрачното изкушение

Даниел Лори

19.71 лв.
Един за друг

Един за друг

Джоана Линдзи

8.50 лв.
Предизвикателството
-10%

Предизвикателството

Ел Кенеди

17.01 лв.

Допълнителни материали Други книги от Дженифър Баркли

Коментари за "Мед, море и Афродита"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах