Абонамент за бюлетин
Маркетингови ходове
-5%

Маркетингови ходове

ISBN: 9786191526895
Издател: Изток-Запад
Издадена: 2015
Брой страници: 240
Корица: Твърда
Език: Български
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 15.20 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Маркетинг и реклама
В днешно време пазарите се променят бързо. Клиенти, чувствителни към измененията в цените, нови конкуренти, нови канали за дистрибуция, нови канали за комуникация, интернет, мобилна търговия, глобализация, дерегулация, приватизация... списъкът е безкраен. Променят се не само пазарите, а и технологиите, които ги поддържат – електронна търговия, електронна поща, мобилни телефони, автоматизация на продажбите и маркетинга, кабелна телевизия, видеоконференции. Абсолютно наложително е фирмите внимателно да обмислят революционните последици от тези нови технологии.

Котлър, Джайн, Месинси

-----------------

Интернет, глобализацията и свръхконкуренцията принуждават компаниите да премислят пазарните си стратегии и маркетинговите си операции, за да са конкурентоспособни при безпрецедентните промени в икономиката, които се осъществяват пред очите ни. Недостигът на клиенти, а не на продукти води до издигането на маркетинга като основен двигател на стратегическото планиране и инфраструктурната ефективност. Маркетингът вече не е ефективен, погледнат само като звено, чиято дейност е да освобождава дадена компания от нейните продукти или услуги. Световноизвестният маркетингов специалист Филип Котлър и неговите съавтори са категорични: компаниите трябва да разширят своите маркетингови концепции до една холистична рамка, в която компаниите и техните сътрудници да са способни умело да оценяват нови възможности за създаване на стойност и да са в състояние да доставят продукти, услуги и преживявания, които могат по-точно да паснат на индивидуалните изисквания на техните клиенти. Провокирайки начина ни на мислене, тази книга показва как да бъде изградена маркетингова платформа около изследването, създаването и доставянето на оптимални качества за клиента, сътрудниците и самата компания.

Книги, подобни на "Маркетингови ходове"

Маркетинг 5.0: За технологиите и хората
-10%

Маркетинг 5.0: За технологиите и хората

Филип Котлър

21.60 лв.
Маркетинг 4.0: От традиционното към дигиталното
-10%

Маркетинг 4.0: От традиционното към дигиталното

Филип Котлър

21.60 лв.
Рисуването и бизнесът

Рисуването и бизнесът

Деян Минчев

29.00 лв.
Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.
Партньорски маркетинг For Dummies
-5%

Партньорски маркетинг For Dummies

Пол Младенович, Тед Судол

23.75 лв.

Други книги от Филип Котлър

Коментари за "Маркетингови ходове"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах