Абонамент за бюлетин
Майсторите на маркетинга разказват
-5%

Майсторите на маркетинга разказват

ISBN: 9789549335101
Издадена: 2008
Брой страници: 238
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 16.00x23.50
Корична цена: 22.00 лв.
Цена: 20.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Маркетинг и реклама
"Майсторите на маркетинга разказват" за днешния завлядяващ свят на маркетинга. Авторките на книгата вземат лично интервюта от най-влиятелните мислители на нашата епоха. И така на едно място са събрани актуални възгледи за различни аспекти на маркетинга, придружени с примери за успешни и недотам успешни практики от бизнеса.
"Майсторите на маркетинга разказват" ви представя основните концепции и идеи, от които вие ще сформирате бъдещето на маркетинга.

* Филип Котлър
* Дейвид Аакър
* Жан-Клод Лареш
* Реджис Макена
* Джон Куелч
* Дон Пепърс и Марта Роджърс
* Патриша Сейболд
* Дон Шулц
* Лестър Вундерман
* Джак Траут
* Ал Рийс

За авторите:
Лаура Мазур е бизнес писател и партньор в "Райтърс фор мениджмънт", професионална фирма, специализирана в уменията за писане. Бизнес журналист е от 1978 г. Работила е като редактор на британското списание "Маркетинг" от 1986 до 1989 г. Има многобройни публикации, сред които седмична рубрика в списание "Маркетинг" в продължение на пет години. Автор е на наръчници за мениджъри за международен маркетинг и комуникации, публикувани от "Иконъмист интелиджънс юнит енд Файненшъл таймс рипортс".
След като основаха "Райтърс фор мениджмънт" през 2004 г., тя и бизнес партньорът й Луела Майлс са работили с много организации и личности, писали са Бели книги, водили са обучения по писане и са били консултанти и редактори на много книги. Завършила е икономика в колежа „Смит“ в САЩ, има магистърска степен със специализация в развитието на Съветския съюз от Лондонския университет.
Луела Майлс е бизнес писател и партньор на Лаура в "Райтърс фор мениджмънт". Започва да се занимава с журналистика през 1976 г. към Асоциацията на потребителите и през 1980 г. се пренасочва към бизнес писането. Главен редактор на списание "Маркетинг" е от средата до края на 80-те години. Портфолиото й включва статии по разнообразни теми като корпоративна репутация и спонсорство, публикувани от "Мениджмънт тудей" и "Интернешънъл маркетинг рипортс". През последните седем години е била редактор на седмичен бюлетин за медии и на множество статии за количествени изследвания.

Книги, подобни на "Майсторите на маркетинга разказват"

Печели колкото наистина заслужаваш
-10%

Печели колкото наистина заслужаваш

Брайън Трейси

16.20 лв.
Рисуването и бизнесът

Рисуването и бизнесът

Деян Минчев

29.00 лв.
Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.
Партньорски маркетинг For Dummies
-5%

Партньорски маркетинг For Dummies

Пол Младенович, Тед Судол

23.75 лв.
Маркетингова кука
-10%

Маркетингова кука

Брендън Кейн

13.50 лв.

Други книги от Лаура Мазур

Коментари за "Майсторите на маркетинга разказват"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах