Абонамент за бюлетин
Любов в сърцето на Италия
-10%

Любов в сърцето на Италия

ISBN: 9789547421912
Издател: Слънце
Издадена: 2013
Брой страници: 384
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 14.00 лв.
Цена: 12.60 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
“Любов в сърцето на Италия” e част от новата и успешна поредица “Пътувай и обичай” на издателство “Слънце”. Книгата обхваща две години от живота на Марлена Де Бласи, времето в което тя и съпруга й решават да се преместят в Умбрия. Докато чакат да бъде ремонтирано и подготвено за живеене тяхното бъдещо жилище /етаж от дворец от 1500 г. на аристократичния род Убалдини в Орвието/ двамата наемат апартамент уж за кратко. Ремонтът на палацо “Убалдини” обаче продължава две години вместо очакваните няколко месеца. През това време Марлена поддържа социалните си контакти, прави планове за бизнес, организира гастрономически събития и е запленения от италианската душевност и красотата на Италия. На 300 страници са разказани истории, изпълнени с драматизъм, любов, красота и мъдрост. Читателят става свидетел на сватби, смърт, тайни връзки и изневери, на фона на една от най-романтичните и красиви области на Италия.

“Любов в сърцето на Италия” е романтична история, основана на реалността. Това е книга за радостта от живота, която ни убеждава, че щастието е възможно и без голямо богатство. Тя е пример как човешките желания могат да се осъществят без да са нужни титанични усилия или големи драми. В крайна сметка виждаме един не съвсем типичен, но постижим опит за смислен и приятен живот без огромни амбиции и мания за величие.

И както във всичките си книги, Марлена де Бласи успява да ни откъсне от нашата действителност и да ни пренесе под лъчите на галещото слънце, за да усетим уханието на прекрасно кафе и вкусна храна в италианските ресторантчета и да помечтаем заедно с героите.

За финал на книгата има приятна изненада – кулинарен речник, който съдържа интересна информация за известни и не до там известни италиански вкуснотии.

-------------------

За авторката: Българските читатели познават Марлена де Бласи от романите й “Хиляда дни във Венеция” и “Лято в Сицилия”. Нейните книги са преведени в много европейски страни и в САЩ.

Книги, подобни на "Любов в сърцето на Италия"

Хиляда дни в Тоскана
-10%

Хиляда дни в Тоскана

Марлена де Бласи

11.69 лв.
Тайната афера

Тайната афера

Ерика Джеймс

23.00 лв.
Аделейд

Аделейд

Дженевийв Уилър

19.95 лв.
Неуместно

Неуместно

Ви Кийланд

19.99 лв.
Неразделните

Неразделните

Симон дьо Бовоар

20.00 лв.

Други книги от Марлена де Бласи

Коментари за "Любов в сърцето на Италия"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах