Абонамент за бюлетин
Ледоразбивачи
-10%

Ледоразбивачи

ISBN: 9789542929406
Издател: Анхира
Издадена: 2015
Брой страници: 112
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 7.00 лв.
Цена: 6.30 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Маркетинг и реклама
Като научите как да въвеждате ефикасно темата за вашия бизнес в светските разговори с помощта само на няколко думи, на които няма как да се откаже. Хората искат това, което можете да им предложите, но се страхуват някой да не започне да им продава. Хората обаче обичат да купуват и да се присъединяват. Защо тогава да не използвате социално приети последователности от думи, които карат всеки кандидат буквално да ви моли за презентация?

В тази книга ще намерите ефикасни формули и много примери, които можете да използвате или модифицирате. След като научим как работят формулите, можем да създаваме неограничено количество Ледоразбивачи в съответствие с нуждите ни, за да ги използваме и предаваме на своята дистрибуторска мрежа. Вашите дистрибутори не само вече няма да се страхуват да представят продуктите и възможността, но ще започнат да правят това с удоволствие. Много по-забавно е, когато контролираме положението. Дистрибуторите искат да работят, но просто не знаят какво да казват. Въвеждащите им думи провалят техните шансове и неприятните преживявания следват едно подир друго. Именно този опит ги кара да избягват презентациите. Благодарение на научените думи и фрази всичко се променя. Положителните резултати идват бързо. Разговорите с кандидатите стават отново забавни.

Забавлявайте се, научавайки как да представяте вашата възможност пред негативни хора, позитивни, роднини, колеги, непознати… изобщо пред всеки като използвате забавните Ледоразбивачи, които допадат и на онези, за които са предназначени. Ако имате нужда от повече клиенти и дистрибутори, ако имате нужда от повече презентации, тогава тази книга е за вас. Посвещавайте цялата седмица на правенето на презентации вместо на търсенето на някой, пред когото да говорите. Никога повече няма да чуете някой от вашите дистрибутори да казва: “Просто няма пред кого повече да говоря за нашата възможност”.

Ледоразбивачите са най-добрият начин да енергизирате вашия МЛМ бизнес.

Книги, подобни на "Ледоразбивачи"

Как да изградите вашия мрежов бизнес за 15 минути на ден
-10%

Как да изградите вашия мрежов бизнес за 15 минути на ден

Том Шрайтер

9.00 лв.
Рисуването и бизнесът

Рисуването и бизнесът

Деян Минчев

29.00 лв.
Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.
Партньорски маркетинг For Dummies
-5%

Партньорски маркетинг For Dummies

Пол Младенович, Тед Судол

23.75 лв.
Маркетингова кука
-10%

Маркетингова кука

Брендън Кейн

13.50 лв.

Други книги от Том Шрайтер

Коментари за "Ледоразбивачи"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах