Абонамент за бюлетин
Ламя ЕООД

Ламя ЕООД

Издател: Фаетон
Издадена: 2016
Брой страници: 238
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 14.90 лв.
Цена: 14.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза, Фантастика, фентъзи
„ЛАМЯ ЕООД“ е мрачно красива приказка, която започва на брега на морето, кръстосва улиците на София, криволичи из зловещи загадки и надниква в тайни, за чието съществуване никой не е подозирал. Едно фантастично приключение за любовта, която цял живот упорито преследваме, илюстрирано от художника Веселин Чакъров. Автор на корицата е Петър Станимиров – доайен на списание „Дъга“ и илюстратор на изданията на Стивън Кинг за България.

„С този роман, споделя авторът Марин Трошанов, исках да предложа на читателите си стремително и спиращо дъха пътешествие – като спускането с онези ужасни влакчета в големите лунапаркове. Дали те ще възприемат случващото се като едно фантастично приключение, или ще открият метафорично изражение на живота около нас, е изцяло въпрос на избор.“

Книгата е жанрово гранична – в нея се преплитат елементи на урбан-фентъзито, криминалната драма с нюанси на ноар, трилъра… „ЛАМЯ ЕООД“ е роман за любителите на съспенса и доброто писане.
Марин Трошанов

Автор е на множество статии, разкази и международно наградени сценарии за комикси („Дамга“). Член е на „Lazarus“ – първият клуб на българските хорър писатели.
Петър Станимиров

Eдин от дойаените на любимото списание „Дъга“ (1979 – 1992) с комиксите „Крепостта на безсмъртните“, „Янтар“, „Островът на съкровищата“, „Бубачко“ и други. Световно признат илюстратор на Стивън Кинг, чиито корици са обединени в луксозен албум.
Веселин Чакъров

Илюстрира съвременни романи от български автори и създава великолепен концептуален арт в сферата на документалното кино. Познат е и като автор на комиксите за хан Аспарух и Румена войвода.

Книги, подобни на "Ламя ЕООД"

Ламя ЕООД, книга 3: Сблъсък

Ламя ЕООД, книга 3: Сблъсък

Марин Трошанов

15.90 лв.
Ламя ЕООД, книга 2: Освобождение

Ламя ЕООД, книга 2: Освобождение

Марин Трошанов

14.90 лв.
Сянката на кукера
-10%

Сянката на кукера

Петър Кънчев

22.50 лв.
Змей побратим, книга 2
-10%

Змей побратим, книга 2

Симона Панова

21.60 лв.
Сивият път, част II. Тронът на Коперник + Елесар
-5%

Сивият път, част II. Тронът на Коперник + Елесар

Любомир Николов-Нарви

22.80 лв.

Други книги от Марин Трошанов

Коментари за "Ламя ЕООД"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах