Абонамент за бюлетин
Късметът на начинаещия
-10%

Късметът на начинаещия

ISBN: 9786191572427
Издател: Ибис
Издадена: 2018
Брой страници: 288
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 13.90 лв.
Цена: 12.51 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
Когато три приятелки импулсивно купуват лотариен билет, те изобщо не подозират, че животът им ще се промени, нито, че за всяка от тях най-голямата печалба ще бъде любовта.

Kит Авърин е всичко друго, но не и комарджийка. За нея открай време най-важното е спокойната и сигурна работа в университета и развитието є като учен. Неочакваната печалба от лотарията не променя с нищо ежедневието ѝ, с едно изключение: парите са добре дошли за нуждаещата се от сериозен ремонт къща, която възнамерява да си купи. Работата по къщата ѝ създава предостатъчно грижи, докато един смущаващо красив, очарователен и решителен корпоративен агент за подбор на персонал не се появява в лабораторията ѝ и успява да си проправи път в сърцето ѝ.

Бен Тъкър с изненада установява, че ученият, когото иска да привлече в „БомонМатириълс“ е млада жена, при това красива и с остър ум. Да я убеди да приеме високоплатена работа във фирмата, за която работи той, се оказва по-трудно, отколкото е очаквал, но той няма нищо против да вложи повечe време, особено след като му предстои да прекара лятото в родния си град заради злополуката, сполетяла баща му. Ала колкото повече време прекарва там, толкова повече въпроси изникват за собственото му бъдеще и кой ще бъде в него.

Скоро хладното начало между Кит и Бен се превръща в горещо привличане, което не могат да отрекат, и да открият своето щастие в любовта, може да се окаже всичко, което винаги са търсили.

-----------------
Плавният ритъм, добре изградения сюжет и непринуденото очарование превръщат „Късметът на начинаещия” в почти съвършен любовен роман. Кит е реалистична героиня, с която е лесно да се идентифицираш – интелигентна и стеснителна, с остроумие и чувство за хумор, които изпъкват във вътрешния ѝ монолог. Главният герой, Бен, е сложен и многопластов, той носи в себе си сенките на изпълненото си с гняв юношество. Взаимоотношенията между Кит и Бен се развиват бавно и постепенно, като това дава възможност да се балансират многобройните препятствия по пътя към щастието им. Книгата е впечатляваща от самото начало и нито за миг не разочарова, докато води читателя към изключително удовлетворяващия си край. - РТ БУК РИВЮС

------------------

Кейт има късмета да прекарва дните си в четене и говорене за прекрасни книги. Когато не прави това, тя пише или мисли да пише такива, или си спомня какви редакции трябва да направи по тях. Кейт е щастливо омъжена и отглежда куче.
Историите, които Кейт иска да пише, са онези, които могат да накарат читателите да се смеят и да въздъхнат щастливо – в които героините са смели и се справят с предизвикателствата на живота, редом със своите приятели. Героините ѝ имат сложни семейни отношения и срещат добри мъже, които виждат какви прекрасни жени обичат.

В интервю за РТ БУК РИВЮС Кейт Клейборн споделя, че със сюжета, който се базира на печалба от лотария, е искала да покаже за какво наистина мечтаят хората. Всеки някога е водил подобен разговор, какво би направил, ако спечели голяма сума пари. И в тези разговори се прокрадват истинските желания, онези неща, които не могат да се купят – а любовта със сигурност е едно от тях. Истории на три приятелки, при които настъпва неочаквана промяна и спечелвайки от лотарията, те могат да помислят за какво наистина копнеят в живота, да преосмислят целите си и пътя, по който могат да ги постигнат.

Повече Кейт Клейборн може да намерите на нейния уебсайт: https://www.kateclayborn.com/

---------------

Тази дебютна книга е изключително приятно четиво, а това е един изключително обещаващ автор. Изключително много ми хареса началото на тази поредица и макар, че по принцип се увличам от героините, тук особено силно бях запленена от главния герой и мисля, че той е най-любимият ми в цялата книга.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Късметът на начинаещия"

Неочаквана печалба
-10%

Неочаквана печалба

Кейт Клейборн

12.51 лв.
Бал във Версай

Бал във Версай

Даниел Стийл

19.99 лв.
Сингулярност

Сингулярност

Балсам Карам

18.00 лв.
Бисери на мъдростта

Бисери на мъдростта

Огняна Иванова

19.90 лв.
Странният случай с доктор Джекил и мистър Хайд

Странният случай с доктор Джекил и мистър Хайд

Робърт Луис Стивънсън

14.90 лв.

Други книги от Кейт Клейборн

Коментари за "Късметът на начинаещия"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах