Абонамент за бюлетин
Кристина - Близначки, родени като светлина
-10%

Кристина - Близначки, родени като светлина

ISBN: 9789544748654
Издател: Кибеа
Издадена: 2020
Брой страници: 340
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x20.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия
Близначки, родени като светлина

Тази първа книга от поредицата за необикновеното момиче Кристина фон Драйен разказва – през погледа на майка й Бернадет – историята на необикновеното раждане, детство и юношество на Кристина до 16-годишната й възраст. Майката с почуда установява необикновените парапсихични способности на своето крехко дете и се опитва да ги проумее и приеме, търсейки научни потвърждения и обяснения на чутото.

Момичето се учи да овладява и обяснява с представите от триизмерната ни реалност своите невероятни способности, съзнавайки, че всичко, през които минава, е подготовка за мисията й в този живот.

Коя всъщност е Кристина – тя е момиче от Тогенбург, Швейцария. Родена екстремно недоносена и тежаща едва 570 грама при раждането си – тя оцелява въпреки неверието и съмненията на медиците...

Още от невръстна възраст демонстрира своята необикновеност. Без ни най-малко усилие, по напълно естествен за нея начин Кристина успява да овладее и да се справи с множество паранормални таланти, като многоизмерно възприятие, ясновидство, телепатия, телекинеза, контакти с отвъдния живот, комуникация с животни и растения и редица други подобни.

От раждането си е и в съзнателна връзка с по-висшеизмерени сфери и с паралелни реалности, а в житейския й път непрестанно я съпътства и нейната изтъкана от златна светлина близначка Елена – отлетяла от този свят само два месеца след раждането им.

Кристина притежава забележителен поглед върху днешните световни дела и удивлява с високата си етика, както и с мъдростта и вътрешния покой, чрез които загатва за предстоящата еволюция в човешкото развитие. Като предвестник на нов етап в човешката еволюция Кристина (и близначката й Елена) са се въплътили на Земята, за да разпространяват светлина и мир.
Бернадете фон Драйен (родена на 16 януари 1972 г. в Тогенбург, Швейцария, като Бернадете Брендле, гражданско име Бернадете Майер) е бивша лекоатлетка и настоящ натуропат.

След 1997 г. се състезава в различни дисциплини по бягане (маратон, полумаратон, 10 000 метра, планинско бягане и бягане в пресечена местност) и печели многобройни медали и отличия, сред които титлата Майстор на спорта на Швейцария. Класира се неведнъж в челната десетка на европейски и световни първенства, а до лятото на 2015 г. е в състава на националния отбор по лека атлетика на страната.

Дипломиран медицински асистент, между 2013 и 2017 г. се обучава допълнително за натуропат със специалност Традиционна европейска натуропатия (ТЕН).

В момента живее с дъщеря си Кристина (родена през 2001 г.) и сина си Марио (роден през 2003 г.) в село Драйен, в швейцарския кантон Санкт Гален.

Книги, подобни на "Кристина - Близначки, родени като светлина"

Магия с връв и възли
-10%

Магия с връв и възли

Бранди Уилямс

19.80 лв.
Предстоящото велико пробуждане
-10%

Предстоящото велико пробуждане

Боб Фрисъл

17.99 лв.
Езотериката на бъдещето
-5%

Езотериката на бъдещето

Брад Олсън

42.75 лв.
Езотериката на бъдещето - твърда корица
-5%

Езотериката на бъдещето - твърда корица

Брад Олсън

61.75 лв.
Светлина за българите, том 6: Новите схващания на ученика
-10%

Светлина за българите, том 6: Новите схващания на ученика

Петър Дънов

24.30 лв.

Други книги от Бернадете фон Драйен

Коментари за "Кристина - Близначки, родени като светлина"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах