Абонамент за бюлетин
Кристално чиста
-10%

Кристално чиста

ISBN: 9789547421981
Издател: Слънце
Издадена: 2013
Брой страници: 432
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.99 лв.
Цена: 11.69 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
“Кристално чиста” е полицейски криминален трилър от най-висока класа.
Когато кучетата-търсачи на издирвателно-спасителната служба откриват тяло на жена, оплетена в отломките, носени по реката, Дънкан Кинкейд от „Скотланд Ярд“ се оказва начело на разследване, пълно с усложнения. Жертвата - Ребека Мередит, е била талантлива, но с труден характер, с много почитатели, но и със също толкова врагове. Претендентка за олимпийски медал в навечерието на противоречиво завръщане към спорта, тя е била и старши офицер в Лондонската полиция – факт, който повдига политически и етични въпроси във вече деликатния случай.

Ситуацията се усложнява още повече от отделно разследване, водено от инспектор Джема Джеймс, съпругата на Кинкейд, която скоро разкрива смущаваща – и вероятно свързана – серия от престъпления и кръгът на заподозрените се разширява. Но когато някой се опитва да убие един от членовете на издирвателно-спасителната служба, който е намерил тялото на Ребека, случаят става още по-сложен и опасен – намесени са влиятелни интереси, а техните пипала са впити дълбоко в сърцето на самата Лондонска полиция.
Заобиколен от врагове с дружелюбни лица, притиснат да намери отговори бързо, докато защитава „Ярд“ на всяка цена, заложил на карта кариерата и репутацията си, Кинкейд трябва бързо да хване убиеца, преди да са погубени още невинни животи – включително и неговия.

---------------

Бестселъровата авторка Дебора Кромби, носител на приза на Ню Йорк Таймс “Книга на годината” е родена в Далас, щата Тексас, преселва се в Англия, но по-късно отново се завръща в САЩ. Спечелила е множество награди, а книгите й заемат престижно място в класацята “Най-добър криминален роман на века”.
Романите й са публикувани в САЩ и Канада, Япония, Германия, Италия, Франция, Норвегия, Холандия, Чехия, Испания, Румъния, Гърция, Турция, Англия и много други страни.

Книги, подобни на "Кристално чиста"

Първата лъжа печели
-10%

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

17.99 лв.
Лондонски мостове

Лондонски мостове

Джеймс Патерсън

8.50 лв.
Терапията

Терапията

Себастиан Фитцек

22.00 лв.
Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.
Недовършена работа
-10%

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

21.60 лв.

Допълнителни материали Други книги от Дебора Кромби

Коментари за "Кристално чиста"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах