Абонамент за бюлетин
Крион - Човешката Акаша
-10%

Крион - Човешката Акаша

ISBN: 9789546264633
Издател: Аратрон
Издадена: 2016
Брой страници: 312
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.50
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия
Събуждане на неуловимата информация, скрита във вашата Акаша

Някога питали ли сте се откъде води началото си вашата личност? Ами страховете и фобиите ви? Има ли значение това, че сте сте живели и преди? Тази книга е написана, за да отговори на тези и на много други въпроси.

Моника Мурани е събрала цялата информация, която Крион е предал чрез ченълинг във връзка с Акаша. Вече повече от двадесет и четири години, изпълнените с любов послания на Крион, предавани от Лий Каръл, се разпространяват по цял свят. Тази книга, втората от трилогията на Моника Мурани за Крион, представлява забележителна изследователска работа, обхващаща с големи подробности информацията, която можете да откриете във вашата Акаша, и включва материали от Крион, които никога досега не са публикувани. Заедно с това авторката задава повече от тридесет въпроса във връзка с Акаша, на които Крион отговаря. В резултат на нейната работа сега разполагаме с по-ясно разбиране за човешката Акаша, къде се намира, какво съдържа и как можете да достигнете до нея.

„Какво ви се иска да можете да правите? Какви са вашите бариери? Какви са нещата, които смятате, че не могат да бъдат променени? В Акаша се намирате и вие, и всички ваши Аз – минали и бъдещи. Защо не отидете там и не замените някои характеристики на настоящия си Аз с други от ваш предишен Аз? Точно това означава да достигнете до Акаша. Това прави квантовият човек и то надминава всичко, което някога са ви казвали, че представляват миналите прераждания. Казвали са ви, че те са за кармична размяна. Това е старата идея: че натрупаният опит от миналите прераждания се вгражда във вашата ДНК, така че постоянно да бъдете смущавани от него, той да се превърне в трънчето в петата и тогава да направите нещо, за да се отървете от него. Това е твърде остаряло и ограничено и сега можете спокойно да го преодолеете.

Ами ако цялата причина за съществуването на Акаша е точно обратната? Ами ако тя представлява златна мина и отпред е написано вашето име? Нали точно вие водихте всички тези съществувания! Помислете за това. В Акаша се намира вашият житейски опит и събраната мъдрост. Сега вървете и копайте. Това е квантовият човек, който развива майсторството. Помислете за това.“

Крион

Книги, подобни на "Крион - Човешката Акаша"

Крион - Тайната на човешката душа
-10%

Крион - Тайната на човешката душа

Моника Мурани

14.40 лв.
Крион - Ефектът Гея
-10%

Крион - Ефектът Гея

Моника Мурани

18.00 лв.
Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

32.00 лв.
Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия
-10%

Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия

Синди Дейл

72.00 лв.
Магия с връв и възли
-10%

Магия с връв и възли

Бранди Уилямс

19.80 лв.

Други книги от Моника Мурани

Коментари за "Крион - Човешката Акаша"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах