Абонамент за бюлетин
Конър Макгрегър

Конър Макгрегър

ISBN: 9786197419009
Издател: Hybrid books
Издадена: 2017
Брой страници: 260
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 15.00x23.00
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 20.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Преводна литература, Спорт и туризъм, Спорт и бойни изкуства, Биографична литература
Конър Макгрегър е най-голямата звезда в бойните спортове. За три години в „Ултимейт Файтинг Чемпиъншип“ дъблинчанинът постигна повече, отколкото който и да е друг в 20-годишната история на Организацията. През 2013-та дебютира като непознат претендент и стана първият боец, който притежава едновременно световните титли в две теглови дивизии. Изпълненият с нокаути поход на Макгрегър в ранглистите на категории перо и лека шокира света. Въпреки че геройските подвизи на Конър, изглежда, бяха направени без особени усилия, неговото пътешествие далеч не премина толкова гладко, а съдбата му изобщо не беше предопределена.

Започнал като поредния тийнейджър, учел се на техники от смесените бойни изкуства заедно с приятели в една барака. Момчето, което се размотавало със своите инструменти за сменяне на тръби, било определяно като мечтател. Неговите родители били сериозно разтревожени, след като решил да преследва своя блян, даващ скромна надежда за каквато и да е награда. Надали някой можеше да предвиди, че той ще се превърне в най-желаната телевизионна атракция, за която хората плащат. Макгрегър е нещо специално по отношение на техниката и тактиката вътре в клетката. Извън нея е способен да привлече на медийните събитията само със своето присъствие и остроумие хиляди скандиращи фенове. Далеч от камерите, животът на Макгрегър е изграден върху любовта и грижата към неговите приятели, лоялността към съотборниците и родния му град.

Това не е още една приказка за спортист, който се е родил необикновен и е целенасочено подготвян, за да успее. Тук става въпрос за това как един млад човек, който няма проблем да се опръска с кръв и притежаващ несломим дух, изгря, за да промени целия бизнес. От Кръмлин до Лас Вегас, от клетката до автомобилите, книгата „Величието: Животът и боевете на Конър Макгрегър“ изследва не само как бойният бизнес промени Конър Макгрегър, но и как Конър Макгрегър направи революция в света на бойните спортове.

„Със своя рядък стил описанията (на Джак Слак), изглежда, намират място в онова кътче от журналистиката, където читателят придобива още по-добра представа за самия спорт.“ MMA Junkie

-----------------

Това е отлично написана книга от един от по-добрите писатели за ММА, а Джак се придържа към чудатия си стил с препратки към битки и бойци от друга ера. Имайки много по-малко техническо разбиране от него, бях изненадан, че книгата му е много по-достъпна от по-ранните му статии по темата. Той често прави паузи в средата на главите, за да обясни техническите детайли, довели до успеха на Макгрегър.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Конър Макгрегър"

Андрий Шевченко: Моят живот, моят футбол

Андрий Шевченко: Моят живот, моят футбол

Андрий Шевченко, Алесандро Алчато

21.00 лв.
Златан Ибрахимович: Адреналин. Моите неразказани истории
-10%

Златан Ибрахимович: Адреналин. Моите неразказани истории

Златан Ибрахимович, Луиджи Гарландо

22.50 лв.
Великите футболисти на ХХ век
-10%

Великите футболисти на ХХ век

Анна Покровская

17.91 лв.
Арсенал Лондон. Завинаги

Арсенал Лондон. Завинаги

Станил Йотов

15.00 лв.
Меси срещу Роналдо
-10%

Меси срещу Роналдо

Джошуа Робинсън

22.49 лв.

Други книги от Джак Слак

Коментари за "Конър Макгрегър"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах