Абонамент за бюлетин
Колекция "Криминални шедьоври 2020"

Колекция "Криминални шедьоври 2020"

Издател: СББ Медиа
Издадена: 2021
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 16.50 лв.
Цена: 16.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Криминалета
Колекция „Криминални шедьоври 2020“ на СББ Медиа включва книгите:

Кукла на конци на Джой Филдинг

Луксозният и неангажиращ живот в Палм Бийч е научил преуспялата адвокатка Аманда Травис да обича тренировките във фитнес залата, черния цвят и свалките за една вечер. Това, което мрази, са клиентите, които не следват съветите и, и спомените.

Точно затова е затворила живота си за бившите съпрузи, отчуждената си властна майка и миналото в Торонто. Докато едно обаждане не разбива на парчета подредения и свят – майка и е застреляла напълно непознат пред десетки свидетели, без видима причина за агресията и.

Принудена да се върне в Торонто, Аманда ще трябва да се изправи срещу демоните си и да разкрие самоличността на жестокия кукловод, който стои зад публичното убийството. Ще успее ли тя завинаги да се откъсне от миналото си, или ще продължи да бъде „кукла на конци“?

----------------------------------

Гората на Харлан Коубън

Пол Коупланд, наричан от всички Коуп, изпълняващ длъжността областен прокурор на област Есекс в щата Ню Джърси, и Люси Голд, неговата отдавна изгубена, но незабравена любов от летния лагер преди двайсет години, продължават да са преследвани от кошмарите на онази съдбовна нощ, когато се скриват в гората, за да се отдадат на страстите си, докато четири от поверените им лагерници, в това число и малката сестра на Коуп, бягат в същата гора и стават жертва на серийния убиец Летния касапин.

Макар вниманието на Коуп като прокурор да е погълнато от делото на двама богати студенти-изнасилвачи, то рязко се измества в друга посока, когато една от жертвите от онова лято, чийто труп така и не е бил открит, внезапно се оказва току-що застреляна и така хвърля сянката на съмнението върху официалната версия за онова старо дело. Действията на Коуп през страшната нощ също попадат под лъча на прожектора, когато високопоставените бащи на изнасилвачите започват да изравят скелетите на миналото, за да го принудят да се откаже от съдебното преследване.

В този невероятен юридически трилър ненадминатият майстор на напрегнатото повествование Харлан Коубън доказва за пореден път голямата си класа, като създава незабравима съдебна драма със запомнящи се герои, семейни тайни, надживяла годините любов, грешки и предателство.

------------------------------------

Никога не е късно да умреш на Елизабет Лоуел

Могъщото семейство Куинтрел винаги е привличало общественото внимание. След смъртта на баща си губернатор Джош Куинтрел се подготвя за оспорваната надпревара за президентския пост. Ексцентричната му леля е поръчала изследване на рода на генеаложката Карли Мей, която търси отговори за личния живот на кандидат-президента, парализираната му майка и убитата му сестра. Доста неподходящ момент за изравяне на дълбоко скрити и опасни тайни…

Животът на Карла е заложен на карта. Тя няма на кого да се довери, освен на Дан Дюран, опасен и тайнствен мъж, свързан с миналото на семейството.

Книги, подобни на "Колекция "Криминални шедьоври 2020""

Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.
Недовършена работа

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

24.00 лв.
Крясъкът на орела
-10%

Крясъкът на орела

Карин Смирноф

22.50 лв.
Кокаинов блус
-10%

Кокаинов блус

Кери Грийнуд

15.30 лв.
Кръвта вода не става, книга 2
-10%

Кръвта вода не става, книга 2

Дж. Д. Кърк

19.80 лв.

Други книги от Джой Филдинг

Коментари за "Колекция "Криминални шедьоври 2020""
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах