Абонамент за бюлетин
Коледна тайна
-10%

Коледна тайна

ISBN: 9789542827535
Издател: Сиела
Издадена: 2018
Брой страници: 460
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 17.90 лв.
Цена: 16.11 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи, КОЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Алекс Хайд е жената, която направлява богатите и силните към още по-големи успехи. Телефонът ѝ е дълбоко пазена тайна, която само наистина важни хора могат да разкрият – и то когато имат нужда от реална помощ. Тя деликатно ги направлява през проблемите, в които са се забъркали, и им помага да оправят както личния си живот, така и своите бизнеси.

И макар графикът ѝ да е запълнен за месеци напред, тя не може да откаже примамливото предложение, което идва само броени седмици преди Коледа. Един мъж е на път да провали компанията си с своето арогантно и опасно поведение - Локлан Фаркар. Алекс има за задача да влезе в главата му, да успокои сърцето му, да му посочи път напред.

Просто поредната задача – безброй такива наглед властни и непоколебими мъже са се предавали и са разкривали пред нея колко уязвими са всъщност. Но когато Алекс се оказва на отдалечения остров Айла, сред стелещия се сняг и далеч от градската шумотевица, тя се оказва извън зоната си на комфорт. Локлан е мрачен и дяволски привлекателен и сякаш никоя от изпитаните тактики на Хайд не работи при него.

И се налага тя самата да разкрие себе си, за да стигне до него. Наяве излизат стари тайни, а Алекс открива, че е вярвала в лъжи. Коледа идва със своето обещание за чудеса. Но те се случват само на тези, които вярват в тях…

Книги, подобни на "Коледна тайна"

Лято в "Тифани"
-10%

Лято в "Тифани"

Карън Суон

19.71 лв.
Коледа в "Тифани"
-10%

Коледа в "Тифани"

Карън Суон

19.71 лв.
Перфектният подарък
-10%

Перфектният подарък

Карън Суон

17.01 лв.
Римска тайна
-10%

Римска тайна

Карън Суон

16.11 лв.
Парижка тайна
-10%

Парижка тайна

Карън Суон

16.11 лв.

Други книги от Карън Суон

Коментари за "Коледна тайна"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах