Абонамент за бюлетин
Кои сме ние? - езикът, който говорим, ни показва това или коя е истината за българския народ

Кои сме ние? - езикът, който говорим, ни показва това или коя е истината за българския народ

ISBN: 9789543801497
Издадена: 2010
Брой страници: 56
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 11.70x16.40
Корична цена: 5.00 лв.
Цена: 5.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Езикознание и литературознание, История
Тази книга разкрива истината за българския народ: ЕЗИКЪТ, КОЙТО ГОВОРИМ, Е ЕЗИКЪТ НА ТРАКИТЕ. Непоклатимо доказателство за това е обстоятелството, че речта, която употребяваме всеки момент, не може да бъде фалшифицирана. ЕЗИКЪТ НА ТРАКИТЕ Е НАШИЯТ ЕЗИК. ПРАБЪЛГАРИТЕ СА ТРАКИ, КОИТО СЕ ЗАВРЪЩАТ ПО РОДНИТЕ МЕСТА. НИЕ СМЕ ТЕХНИ НАСЛЕДНИЦИ. ДНК изследванията потвърждават това, което показва езикът. В древните хроники буквално се казва: траките, които наричат българи.
Българите са в основата на човешката цивилизация. Изясняването на нашия произход поставя редица въпроси в изясняването произхода и на другите народи от индоевропейското семейство.

Книги, подобни на "Кои сме ние? - езикът, който говорим, ни показва това или коя е истината за българския народ"

За буквите

За буквите

Николай Иванов Колев

25.00 лв.
Орфей и азбуката
-10%

Орфей и азбуката

Никола Гигов

9.00 лв.
Съчинения в 15 тома, том 15: Свободно сърце
-10%

Съчинения в 15 тома, том 15: Свободно сърце

Димитър Талев

27.00 лв.
Праотечеството и праезикът на българите
-10%

Праотечеството и праезикът на българите

Д-р Ганчо Ценов

13.50 лв.
Генерация на властта: „априлското поколение“ в българската литература
-10%

Генерация на властта: „априлското поколение“ в българската литература

Пламен Дойнов

13.50 лв.

Други книги от Иван Желязков

Коментари за "Кои сме ние? - езикът, който говорим, ни показва това или коя е истината за българския народ"
Стоян Иванов - 19/02/2010
Няма никаква комплексарщина тука господин Иван Генов! Естествен е стремежът на всеки да иска да знае е кой е и от къде идва! В книгата, съвсем аргументирано и с неопровержими доказателства, се посочва кои сме. Не се залита по крайности, а точно се посочва това, което показва съвременният ни език - най-голямото доказателство, което се покрива и с други, не се разчита само на него, като ДНК - изследвания, древни хроники и т.н. Пак повтарям, авторът не залита по крайности, а посочва фактите, ако на някой не му харасват, проблемът си е негов. Истината, която съществува за даден народ не можете да я изтриете и думите комплексарщина и т.н. само създават лошо впечатление за вас! Ако не сте чели книгата, нямате право да говорите така! Няма да повлияете на хората, те сами могат да преценят нещата, но след като прочетат книгата!

Иван Генов - 17/02/2010
Господи, каква глупост! Поредната комплексирана патриотарщина. "Ние сме по-стари от траките" - все едно "България е родината на слоновете" и "Българската култура е по-стара от египетската". КОга ще слезе на земята нашият народ и ще превъзмогне комплексите си? И стига сме търсили нещо, което така или иначе го няма! Като не е принципно славянски език българският (синтактично повлиян най-вече от новогръцки, какъв е тогава? Аман от ирански, тракийски и прабългарски глупости ...

Иван - 25/01/2010
Прав е адаша, като е написал, че сме траки и най-важното, доказва го по начин, който никой досега не е използвал. Доказателството му е желязно. Вземете книгата, за да разберете кои сте и да не си играят с вас повече!

Бълг-арин - 24/01/2010
ДО
ЙОВАН - 19/01/2010

Защо пишеш, че Българският език е славянски? Знаеш ли какво е славянин? А знаеш ли какво е Българин? Ако и на двата въпроса отговора е ДА, то тогава пишеш глупости! Ако на един въпрос отговора е НЕ, тогава чети повече!

Търсача - 20/01/2010
Да прав е "Читателят" като казва, че тази книга задължително трябва да се купи. Коментарите на "Йован" и "Горския" са безпочвени и правилно се изказва "Читателят" за тях. Купете книгата, всяко българско семейство трябва да я има, защото в нея се доказва и казва истината!

Читателят - 20/01/2010
Не може да се говори за нещо, без да го познаваш. Горните коментари, поради тази причина, не могат да бъдат взети под внимание. Освен това, когато се коментира нещо е редно да се приведат аргументи. Горните коментари не привеждат такива. Думите са много нетрайно нещо в един език, сами се уверяваме от настъпването в момента на много английски думи. Докато граматиката е структурата на езика и е истински бетон. Точно това се разглежда в книгата. Разглежда се и езиковата ситуация, което е много важно. Никой не е правил това досега. Според мен, а и според много хора, тази книга е един бисер и всеки трябва да я има, заради България. Тя в никакъв случай не е геноцид, а точно обратното - издига националното ни самочувствие и ни помага да се осъзнаем като хора, стоящи в основата на човешката цивилизация. Задължително трябва да се купи тази книга.

ЙОВАН - 19/01/2010
За говорения от българите език няколко неща са сигурни:
- Той е славянски
- Той е с уникална граматика, твърде различна от славянските
- Той има сходни думи с редица ирански такива

От това не могат да се направят категорични изводи за каквото и да е. Единствено може да се каже че слявянобългарският ни е език е богат, ценен и нужен - пазете го, уважавайте го.

п.с. пише се кУпувам

Горския - 19/01/2010
Няма да я копувам тази книга. Българите сме много по-стар народ от траките! С хиляди години по-стар, което доказва, че не сме траки! Повечето български думи са с ирански корен, което доказва, че не говорим на езика на траките. Мога да дам стотици примери на думи с ирански корен! Книга е поредната лъжа, спрямо българите! На всеки е ясно, че умишлено искат да ни променят историята, за да сме народ без история, което значи: народ без корени (което значи - смърт). За всички е видимо, че се извършва геноцид срещу българите.

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах