Абонамент за бюлетин
Код рак
-5%

Код рак

ISBN: 9786190107781
Издател: Изток-Запад
Издадена: 2021
Брой страници: 368
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.50
Корична цена: 19.90 лв.
Цена: 18.91 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето
Авторът на международните бестселъри „Код диабет“ и „Код затлъстяване“ д-р Джейсън Фънг се завръща с революционна нова книга за рака.

Представата ни за рака бавно се променя, позволявайки разработването на по-ефективни терапии. За пръв път в историята смъртността от заболяването намалява стабилно, но войната срещу рака далеч не е спечелена.

В „Код рак“ д-р Джейсън Фънг предлага ново разбиране за тази инвазивна и често фатална болест: какво представлява, как се проявява и какво прави лечението й толкова трудно. Смята, че медицинската общност допуска огромна грешка, съсредоточавайки се върху генетиката – или това, което той нарича „семето“ на рака – за сметка на изучаването на „почвата“ – или условията, при които ракът процъфтява. Според д-р Фънг, чиято революционна работа в лечението на затлъстяването и диабет тип 2 му е спечелила международно признание, първичната болестна пътека на рака се причинява от нарушеното производство на инсулин. Всъщност затлъстяването и диабетът тип 2 значително увеличават риска от развитие на рак.

От векове ракът бива представян като чужд нашественик, който сме безсилни да спрем. В това достъпно четиво д-р Фънг предоставя нова парадигма за справяне с болестта чрез създаването на неблагоприятна почва за това опасно семе. Променяйки представите си за рака като вътрешен бунт на собствените ни здрави клетки, можем да започнем да си връщаме контрола. Семето на рака може да съществува у всички нас, но силата да променим почвата е в собствените ни ръце.

------------------
Д-р Джейсън Фънг е канадски нефролог. Той е водещ световен експерт диетолог, признат специалист в лечението на хора с диабет тип 2. Автор е на три бестселъра на здравна тематика и основател на собствена програма за отслабване.

Д-р Фънг е завършил университета в Торонто, както и Калифорнийския университет в Лос Анджелес. Живее и работи в Торонто, Канада.

Книги, подобни на "Код рак"

Код диабет
-5%

Код диабет

Д-р Джейсън Фънг

16.15 лв.
Код затлъстяване
-5%

Код затлъстяване

Д-р Джейсън Фънг

17.10 лв.
ТЕС: Науката зад метода потупване
-10%

ТЕС: Науката зад метода потупване

Д-р Пета Стейпълтън

19.80 лв.
Стареене и дълголетие
-10%

Стареене и дълголетие

Владимир Овчаров

18.00 лв.
Аз и моето сърце. Лечение и профилактика на инфаркта и инсулта
-10%

Аз и моето сърце. Лечение и профилактика на инфаркта и инсулта

Дима Шулман

9.89 лв.

Други книги от Д-р Джейсън Фънг

Коментари за "Код рак"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах