Абонамент за бюлетин
Книжно братство под прикритие
-10%

Книжно братство под прикритие

ISBN: 9786191573615
Издател: Ибис
Издадена: 2021
Брой страници: 304
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 14.90 лв.
Цена: 13.41 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
– Четете любовни романи? – изуми се той.
– Наричаме ги наръчници – отвърнаха му те.

Добре дошли отново в тайния мъжки клуб за любовни романи!

Лив Папандреас има мечтаната работа като шеф-сладкар в най-модния ресторант в Нашвил. За съжаление, собственикът няма нищо общо с чаровната личност, за която се представя пред света. Лив става неволен свидетел как той тормози една от служителките си и не може да си премълчи, заради което е уволнена. Тя е твърдо решена да не остави нещата така, но се нуждае от помощ.

За нещастие, Лив Папандреас трябва да се обърне към Брейдън Мак, който си мисли, че четенето на романтични книги го е направило експерт в любовта. Симпатичният собственик на нощни клубове ѝ предлага да работят в екип, за да изобличат бившия ѝ работодател. Но Лив не е склонна да се довери на мъжа, който може да има всяка жена в града, и прави всичко възможно да потуши искрите, които припламват помежду им.

Ето защо Мак се нуждае от подкрепление. На помощ идват членовете на тайния мъжки клуб за любовни романи. Мъжете са вдъхновени от романтичния трилър, който четат в момента, и нямат търпение да помогнат на Мак да покори сърцето на Лив…

---------------
Лиса Кей Адамс прочита първия си любовен роман още съвсем малка, когато задига един от колекцията на баба си. След дълга журналистическа кариера, в която е принудена да напише твърде много тъжни завършеци, тя решава да се върне към историите, в които щастливият край е гарантиран. Описани като „забавни, очарователни и съвсем мъничко сърцераздирателни“, книгите на Лиса са пълни с жени, които винаги имат последната дума, мъже, които не се боят да плачат, и кучета. Цял куп кучета.

Лиса пише от дома си в Мичиган, където живее заедно със съпруга си, спортен журналист, невероятно забавната си дъщеря и една разглезена малтийска болонка, която обича да я люлеят като бебе, докато заспи. Когато не пише, тя готви или кара дъщеря си от едно спортно събитие на друго. Или пък люлее кучето.

Книги, подобни на "Книжно братство под прикритие"

Тайният мъжки клуб за любовни романи
-10%

Тайният мъжки клуб за любовни романи

Лиса Кей Адамс

13.41 лв.
Тайната афера

Тайната афера

Ерика Джеймс

23.00 лв.
Неуместно
-10%

Неуместно

Ви Кийланд

17.99 лв.
Пламенна, книга 2
-5%

Пламенна, книга 2

Хана Грейс

23.66 лв.
И все пак животът е прекрасен
-10%

И все пак животът е прекрасен

Барбара Тейлър Брадфорд

20.70 лв.

Други книги от Лиса Кей Адамс

Коментари за "Книжно братство под прикритие"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах