Абонамент за бюлетин
Кер
-5%

Кер

ISBN: 9786191651085
Издател: Ергон
Издадена: 2021
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 17.10 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
Един високопоставен мъж е намерен застрелян в хола си. Мнозина са заподозрени, включително съпругата му. Но никой не очаква да открие мистериозния отпечатък от ръката на дете в бездетния дом.

Прокурорът Яна Берцелиус се намесва, за да ръководи разследването. Млада и блестяща, но емоционално студена, Берцелиус, подобно на известния си баща, влиятелен бивш главен прокурор, няма да се впечатли от истеричната вдовица, нито от заплашителните писма, които жертвата се е опитала да скрие. Яна е стоманена, дистанцирана, непроницаема. Или поне изглежда такава, докато...

Няколко дни по-късно на пустия бряг край близката река е открито тялото на осемгодишно момче и до него оръжието, с което е убито както детето, така и първоначалната жертва. Докато присъства на аутопсията му, Яна открива нещо странно познато в малкото му, осеяно с белези от хероинови инжекции тяло. Дълбоко в плътта му е врязано име, което предизвиква у нея проблясък на спомен за собственото ѝ тъмно минало, завладяно от страх и кошмари. Нейната връзка с това момче е издълбана с умисъл и злоба, които проникват до самата ѝ същност.

Сега, за да защити собственото си скрито минало, Яна трябва да намери заподозрения зад тези убийства, преди полицията да го направи. Тя още няма представа какво я очаква…

---------------------
Авторката на бестселъри Емели Шеп ни запознава със загадъчната, незабравима Яна Берцелиус в този първи роман от смразяваща серия, която я превърна в звезда от първа величина: над 200 000 тираж само от тази книга в Швеция, над два милиона тираж на поредицата, издадена в 27 страни по света.

Книги, подобни на "Кер"

Следите на Хадес
-5%

Следите на Хадес

Емели Шеп

19.00 лв.
Първата лъжа печели

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

19.99 лв.
Паяка
-10%

Паяка

Ларш Кеплер

19.80 лв.
Сребърните очи
-5%

Сребърните очи

Скот Коутън, Кира Брийд-Райсли

18.91 лв.
Лондонски мостове

Лондонски мостове

Джеймс Патерсън

8.50 лв.

Други книги от Емели Шеп

Коментари за "Кер"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах