Абонамент за бюлетин
Кейл и кафе
-10%

Кейл и кафе

Издател: Кибеа
Издадена: 2016
Брой страници: 284
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x20.00
Корична цена: 5.00 лв.
Цена: 4.50 лв.
Когато си дава сметка, че може би е изложен на наследствен риск от злокачествено заболяване, Кевин Джани решава да намери ключа към идеалното здраве. Двамата със съпругата му прекарват две години и половина в единадесетметровия си кемпер „Кейл Уейл“, с който кръстосват Северна Америка, срещат се с различни специалисти и обикновени хора и разговарят с тях за всичко, което върши или не върши работа по отношение на здравословния живот. Пият сокове от пшенична трева, отказват се от захарта, сбогуват се с кафето и изпробват всички хранителни режими, за които се твърди, че гарантират добро здраве. Но докато експериментира с различни „полезни“ диети – вегетарианство, веганство, суровоядство и прочее, Кевин започва да се чувства все по-болен. Накрая стига до дъното и се отказва от здравословното хранене, за да спаси живота си.

Често комичен и извънредно живописен разказ за превръщането на Кевин от кльощав, вманиачен веган суровоядец до издут всеяден дебелак, преди да открие средния път към здравия и балансиран начин на живот. Търсенията му го отвеждат от Перуанските Анди и солните равнини на Мексико до свинеферма и месарница в близост до дома му в Калифорния. Междувременно си прави мозъчен скенер и се изследва за тежки метали, подлага се на воден пост, участва в състезанието за издръжливост Tough Mudder и страстно изследва тайните на дълголетниците по света.

------------------

Кевин Джани започва сериозно да изучава разнообразни лични и превантивни естествени здравни терапии през 2002 г., когато осъзнава, че ракът е пуснал пипала в семейството му и самият той може да бъде покосен от болестта, ако не промени начина си на живот. Оттогава насам написва и издава шест книги по въпросите на природното здраве, храненето и фитнеса, заснема над 900 клипа за YouTube с повече от 10 милиона прегледа и публикува стотици статии. Успоредно с това, воден от стремеж да разграничи митовете от реалността, експериментира с различни диети и медицински протоколи.

Кевин е обиколил света в търсене на най-добрите методи, храни, медицински подходи и клиники. Блогът му, Renegade Health, е един от най-четените в областта на природното здраве и се радва на стотици хиляди посетители месечно от над 150 страни.

www.renegadehealth.com

Книги, подобни на "Кейл и кафе"

Допълнителни материали Други книги от Кевин Джани

Коментари за "Кейл и кафе"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах