Абонамент за бюлетин
Кая

Кая

ISBN: 9786199128503
Издател: Многоточие
Издадена: 2019
Брой страници: 246
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 15.99 лв.
Цена: 15.99 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза
Една жена губи живота си, за да даде шанс друг живот да промени хода на историята. Това е началото на пътя на Кая – жената, чиято мисия е да донесе баланс сред човечеството.

Родена в недрата на пустинята Наска, най-загадъчното място на планетата, Кая е различна. На границата между съвършенство и свръхестествено, способностите на младото момиче привличат вниманието на тайна организация.

Благодарение на таланта си и техните задкулисни машинации, скоро Кая се превръща в световна знаменитост. Публичният ѝ образ на музикална звезда е идеалното прикритие за дейността ѝ като таен агент на организацията.

Мисиите на Кая я изправят срещу Тъмните – таен орден, чиято цел е да контролира световната политика и да наложи матриархат. В битката с тях, Кая ще се изправи срещу още по-могъщи сили, които са готови да унищожат човечеството, за да спасят Земята. И в тези сили се крие най-голямата тайна – тази за нейния произход...

Във всяка конспиративна теория има зрънце истина. Има ли прототип организацията Z в реалния живот? Може би не, но приликата със задкулисните политически игри, на които ставаме свидетели всеки ден, е поразителна…

-----------------

Анна Палазова е момиче от малък град с романтично име. От години живее във Варна. Нейна творческа страст е писането. Никога не е участвала в литературни конкурси, защото не вярва на подобни форми на оценяване. Веднъж обаче се поддава на изкушението, но не отговаря на условията – преминала е възрастта за участие. Подписва и изпраща есето с името на брат си, който е отличен с национална награда.

Анна поддържа собствен блог, посветен на успеха и жените. Автор е и в сайта Lifebites.bg. През деня работи в IT компания, където отговаря за администрация и финанси, а вечер пише, за да постигне мечтата си да бъде писател. Бяга от стреса на деня като танцува и се омъжва за човек, който споделя увлечението ѝ. "Кая" е дебютният й роман.

Книги, подобни на "Кая"

Добруджанският феникс

Добруджанският феникс

Стефка Станчева

23.50 лв.
Човекът от последния вагон

Човекът от последния вагон

Марта Радева

18.00 лв.
Съчинения в девет тома: Децата не приличат на бащите си, том 3
-10%

Съчинения в девет тома: Децата не приличат на бащите си, том 3

Любен Каравелов

35.10 лв.
Кварталът на писателите
-10%

Кварталът на писателите

Виктор Топалов

20.70 лв.
Тука е така
-10%

Тука е така

Або

11.70 лв.

Други книги от Анна Палазова

Коментари за "Кая"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах