Абонамент за бюлетин
Как тайната промени живота ми
-5%

Как тайната промени живота ми

ISBN: 9786190102199
Издател: Изток-Запад
Издадена: 2018
Брой страници: 272
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 14.00x19.00
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 19.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Познай себе си, КОЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Глобалният феномен, който промени милиони животи

През последното десетилетие Тайната на Ронда Бърн се превърна в истински феномен сред най-продаваните книги в световен мащаб, оказал несравнимо силно въздействие върху милиони читатели. Това е първата по рода си компилация от най-вдъхновяващите и впечатляващи действителни истории относно мощта на Тайната, подбрани от Ронда Бърн измежду всички читателски писма, получавани през изминалите десет години. Как Тайната промени живота ми представя личните истории на десетки обикновени хора, които са променили из основи финансовото си положение, здравето, взаимоотношенията, любовта, семействата и кариерата си, прилагайки посланията и методите от Тайната. Те доказват, че всеки човек може да трансформира живота си и да осъществи мечтите си с помощта на най-могъщия закон на Вселената.

Ронда Бърн е създателят на документалния филм Тайната, пожънал световен успех през 2006 г., променил живота на милиони хора и поставил началото на глобално движение.

По-късно през същата година беше издадена и книгата Тайната. Тя е преведена на повече от петдесет езика и продължава да бъде една от най-продаваните книги днес. Ронда е автор на още три бестселъра: Силата (2010) , Вълшебството (2013) и Героят (2013). За десетте години от първото си издание до днес бестселърът на Ронда Бърн Тайната не спира да предизвиква положителни отзиви на читателите, които споделят как животът им като по чудо се е променил към по-добро.

В Как Тайната промени живота ми са подбрани най-въздействащите, най-стоплящите и най-вдъхновяващите измежду тези лични истории. Всяка от тях е автентична илюстрация на пътя към успеха във всички сфери на живота: богатство, здраве, взаимоотношения, любов, семейство, кариера и още много други.
Хората, които разказват за себе си в Как Тайната промени живота ми, са доказателство, че всеки един човек може да заживее живота от мечтите си.

------------------

Тази книга е вдъхновяваща колекция от истории на хора, чиито живот се променя в резултат на това, че използват методите от "Тайната". До голяма степен нещата се повтарят, но въпреки това тези мъдри съвети са мотивиращи, тъй като всяко малко положително нещо, което ни дава миг за промяна към по-добро, си струва да бъде повтаряно.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Как тайната промени живота ми"

Най-голямата тайна
-5%

Най-голямата тайна

Ронда Бърн

23.75 лв.
Героят
-5%

Героят

Ронда Бърн

21.85 лв.
Чудеса от небето
-10%

Чудеса от небето

Кристи Уилсън Бийм

10.80 лв.
Може и да греша
-10%

Може и да греша

Бьорн Натико Линдеблад

16.20 лв.
Скрита дарба
-10%

Скрита дарба

Полина Помплиано

17.91 лв.

Други книги от Ронда Бърн

Коментари за "Как тайната промени живота ми"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах