Абонамент за бюлетин
Как да учим език ефективно

Как да учим език ефективно

ISBN: 9789544905811
Издател: Екс-Прес
Издадена: 2018
Брой страници: 146
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x18.00
Корична цена: 10.00 лв.
Цена: 10.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Научна литература, Езикознание и литературознание
„Как да учим език ефективно“ е първата книга на автора, Анелия Атанасова. Тя е академичен директор и експерт по чужди езици в онлайн платформата Intenzivno.com. Тя е лектор на семинари и уебинари за учители, ученици и родители на теми, свързани с ролята на съвременния учител, мениджмънт, клиентско отношение, успешен учебен процес. Има дългогодишен опит като учител по английски език, методик и консултант в сферата на чуждоезиковото и онлайн обучение; Бизнес НЛП Мастер Практик, сертифициран от ITA (International Trainers Academy of NLP, НЛП Тренинг Център. Завършва специалност „Български и английски език” в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”, „Информационни технологии в медийната индустрия” в УНИБИТ, София и към „Московския държавен университет по печата “И. Фьодоров”.

„Как да учим език ефективно“ е полезна за ученици, родители, учители, и всички зрели хора, които изучават чужд език, желаят да погледнат в дълбочина процеса, да го оптимизират и превърнат в удоволствие, което заслужава да бъде всеки вид учене, четене и саморазвитие. С холистичния подход спрямо усвояването на език като последователност, книгата разкрива в детайл разнообразни посоки и гледни точки, нужни на учещите, за да помогнат на тяхната увереност, мотивация и самочувствие.

Книгата представлява уникална комбинация от техники и инструменти за по-ефективно усвояване на чужд език, даващи синергията, която откроява изключителното от обикновеното овладяване на знания. „Как да учим език ефективно“ е своеобразно ръководство за учене със завиден резултат, не само на чужд език, но и на всяка друга дисциплина. Тя е мощен мотиватор, задвижващ усвояването на знания в градивна посока.

Както за всяка дейност ни е необходима подготовка, така и ученето на език е предшествано от определени знания, вярвания, конкретна информация за механизмите на учене и физиологията на човека, които поставят цялостния процес на стабилна основа.

Полезните факти, свързани с ученето, отговарят на много въпроси, дори преди да са зададени – дали мозъкът разширява капацитета си, когато учим; разликата между речник и език; как да поддържаме вече усвоен език; колко езика можем да овладеем; а за специалистите – Сугестопедията от гледна точка на чуждоезиковото обучение, Седемте интелигентности, Мисловни карти, „Кривата на ученето“ на Бандура и други.

Всеки, прочел книгата „Как да учим език ефективно“, е с няколко крачки напред, резултатите му ще са многократно по-впечатляващи, а удовлетворението му ще е на най-високо ниво.

Книги, подобни на "Как да учим език ефективно"

Арабската книжовност и Коранът
-5%

Арабската книжовност и Коранът

ГаГалина Евстатиева, Павел Павлович - съставители

37.91 лв.
Да пишеш цял живот
-10%

Да пишеш цял живот

Джулия Камерън

22.50 лв.
Разни съвети за дублетите
-5%

Разни съвети за дублетите

Владко Мурдаров

17.10 лв.
От тишината - звук, от нищото - нещо

От тишината - звук, от нищото - нещо

Сюзън Грифин

20.00 лв.
Прагматична дидактика
-10%

Прагматична дидактика

Николай Колишев

27.00 лв.

Други книги от Анелия Атанасова

Коментари за "Как да учим език ефективно"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах