Абонамент за бюлетин
Как да сложим край на безпорядъка
-10%

Как да сложим край на безпорядъка

ISBN: 9789547832374
Издател: Locus
Издадена: 2016
Брой страници: 256
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 13.50 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Познай себе си
С присъщото си чувство за хумор и насърчаващи съвети, Питър Уолш ни показва как да се справим с наистина важния въпрос: каква е представата ни за живота, който искаме да живеем? След това ни предлага прости техники и подробен план, за да оценим състоянието на дома си, да степенуваме вещите си по важност и да се разделим с ненужните, които пазим и които ни пречат да водим желания живот. Резултатът е свободно пространство, по-малко стрес и повече енергия, осигуряващи по-щастлив и пълноценен живот всеки ден.

Уникалният подход на Питър Уолш ни помага да се научим да се освобождаваме от емоционалния и психологичен безпорядък, който буквално и преносно изсмуква живота от домовете ни.

В най-новата си книга за управление на безпорядъка дългогодишният организационен консултант, телевизионен водещ и автор Уолш има повече идеи, отколкото са вехториите в резервния ви гардероб, и което е по-хубаво, тя е организирана, задълбочена и много лесна за ползване. Част първа разглежда „Проблемът с безпорядъка”: откъде идва, как пречи и как да се справим с него без оправдания и обезсърчаване. Част втора представя подробен подход за „Разтребване на безпорядъка”, който започва с „повърхностния безпорядък” и разработва семеен план, преди да пристъпи към основната част на книгата: разходка из всяка стая в къщата. Включени са писма, които Уолш е получавал от зрителите на предаването си по TLC „Пълна промяна”, кратки разкази, илюстриращи как реални хора се справят с обичайните организационни предизвикателства, таблици, списъци и странични теми („Тест за безпорядък”, „Планиране на дворна разпродажба”) за допълнително удобство. Уолш разглежда непосредствената задача като „позитивен и вълнуващ” начин да откриете „идеалния си дом” и да „намерите онези неща, които са най-важни в живота ви”. Забавен и поучителен, това е наръчник, който читателите трябва да поставят в купа „остава”.
Publishers Weekly

„Най-добрите организационни съвети, които някога сме чували!”
Woman's Day

--------------

Питър Уолш е организационен консултант. Медийните му изяви включват участия в The Early Show и Fox News, както и публикации в USA Today, New York Times и Real Simple. За повече информация посетете www.peterwalshdesign.com.

Книги, подобни на "Как да сложим край на безпорядъка"

Блажено дихание

Блажено дихание

Ниъл О'Mърку

23.50 лв.
Силата на студа

Силата на студа

Ниъл О'Mърку

23.50 лв.
Богатството, което не се купува с пари
-5%

Богатството, което не се купува с пари

Робин Шарма

19.00 лв.
12 рецепти за щастие

12 рецепти за щастие

Росица Якобс

15.00 лв.
Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него
-10%

Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него

Росен Кутелов

17.10 лв.

Други книги от Питър Уолш

Коментари за "Как да сложим край на безпорядъка"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах