Абонамент за бюлетин
Истината за рекламата
-10%

Истината за рекламата

ISBN: 9789549696790
Издател: AMG Publishing
Издадена: 2016
Брой страници: 360
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 14.95 лв.
Цена: 13.46 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
Остроумно и иронично послание за рекламната индустрия и корпоративната култура… Чиста, съчувствена история за сложните семейни връзки и възможността за ново начало.
The Washington Post

Финбар Долан е копирайтър в голяма рекламна агенция. Точно преди Коледа той е принуден да отложи планирана ваканция и заедно с колегите си да се посвети изцяло на работата си. Какво може да се обърка? В рекламата на памперси – всичко! За екипа осъществяването на проекта „Гушливко“ се оказва трудна и изпълнена с комични ситуации задача.

В забавния разказ обаче се преплитат проблеми от ежеднежието на съвременния човек. Чрез абсурдите на рекламната индустрия Фин търси отговора на въпроса каква е истината за хората в информационното общество и къде се крие тя.
Почти на 40 и отменил сватбата си наскоро, главният герой осъзнава, че животът му е една голяма каша. Той се чувства самотен и изгубен в забързания свят. Дълбоко заровени спомени от детството изплуват в съзнанието му, след като разбира, че баща му е в болница. Сега децата от семейство Долан, отдавна пораснали и изгубили връзка помежду си, отново трябва да се срещнат. Дали обаче Фин е готов да приеме истината за миналото си и да опита да промени живота си?

„Истината за рекламата“ е разказ за нещата, които пропускаме, докато преследваме мечтите си. Това е една забавна, искрена и трогателна история за абсурдите в рекламния бизнес, силата на любовта и значението на семейството.

Рамкиран около изненадващо сладка романтика и сблъсък с болезнената история на Фин и семейството му, този роман е приятно съчетание на лекота и сърдечност.
The New York Times

------------------------

Джон Кени е работил като копирайтър в Ню Йорк в продължение на 17 години. „Истината за рекламата“ е дебютният му роман, вдъхновен от богатия му опит в рекламния бранш. Писал е и за списание „Ню Йоркър“ от 1999 година. Някои от материалите му са публикувани в хумористичния сборник на „Ню Йоркър“ „Disquiet, Please!“. Сега живее в Бруклин, Ню Йорк.

Книги, подобни на "Истината за рекламата"

Бал във Версай

Бал във Версай

Даниел Стийл

19.99 лв.
Сингулярност

Сингулярност

Балсам Карам

18.00 лв.
Бисери на мъдростта

Бисери на мъдростта

Огняна Иванова

19.90 лв.
Странният случай с доктор Джекил и мистър Хайд

Странният случай с доктор Джекил и мистър Хайд

Робърт Луис Стивънсън

14.90 лв.
Тайната афера

Тайната афера

Ерика Джеймс

23.00 лв.

Допълнителни материали Други книги от Джон Кени

Коментари за "Истината за рекламата"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах