Абонамент за бюлетин
Истината за болестите
-10%

Истината за болестите

ISBN: 9789545154362
Издател: Милениум
Издадена: 2018
Брой страници: 192
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 7.00 лв.
Цена: 6.30 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето
Лечението на СПИН, рак е в наши ръце!

„Единственото правилно, ефективно, разумно, бързо и безвредно лечение на СПИН (както и на всички болести) е премахването на причините (спиране на приемането на отровни за човешкия организъм вещества) и предприемането наприродосъобразно хранене и начин на живот.“

Това не е научна фантастика, а алтернатива и надежда. Причини, предпазни мерки и лечение (без „лекарства” и операции) на Тихомир Петров. Книгата обяснява причините и възможното лечение на СПИН, рак, епилепсия, левкемия, деабет, хипогликемия, хепатит, алергии, кожни и венерически болести, артрит, шипове, хипертония, атеросклероза, деменция, наднормено тегло, множествена склероза, туберкулоза, хрема, разширени вени, паркинсон, увеличена простата, цистит и още болести – чак до чума проказа.

Авторът се осмелява ясно и конкретно да представи популярното, но и масово отричано и смятано за скандално мнение, че лекарствата не ни лекуват, че ваксините ни тровят и спасението давещия се е в ръцете на самия давещ се.
Тихомир Петров не е лекар, но е човек, чиято работа го е отвеждала в далечни страни, а съдбата го е подложила на изпитания, с които е трябвало да се пребори сам. Той споделя, че от години чете много по въпросите за неуспехите на официалната медицина и фармация и за доказателствата за ползите от здравословно хранене и живот. Изпробвал ги е в стремежа си да се пребори с личните си заболявания и проблеми и се е убедил в правотата тези теории и практики. Затова ги обобщава, систематизира и предлага на широката публика онова, в което е безрезервно сигурен, с надеждата, че и други ще повярват в собствените си сили за оздравяване и ще обърнат кормилото на живота си в добра посока. Той пише без страх по темата табу:

„Лекарствата не ни лекуват, ваксините са вандализъм. Превенцията и лечението са само в наши ръце. Обикновено човек сам си създава болестите. Единственото правилно, разумно, ефективно, бързо и безвредно лечение е премахването на причините за тях.“

Той цитира световни проучвания и мнения на специалисти, в подкрепа на това, че смъртоносни и болестотворни микроби и вируси не съществуват или поне няма доказателства за това. Дава надежда, че „нелечимите“ болести също не са нещо реално, а често са изкуствено създадено средство за обогатяване на производителите на лекарства.

Подробно изрежда и обяснява кои са храните и веществата, които ни тровят всекидневно и подчертава, че те са големият враг, който ни разболява. И като отговор на този катаклизъм изрежда основните принципи на здравословното хранене, чрез които можем сами да се излекуваме. Един от препоръчваните методи е лечението чрез гладуване.

Книги, подобни на "Истината за болестите"

Силата на студа

Силата на студа

Ниъл О'Mърку

23.50 лв.
30 съвета да бъдем здрави и активни
-5%

30 съвета да бъдем здрави и активни

Александър Сосновски

18.91 лв.
Живите пробиотици
-10%

Живите пробиотици

Съни Ламброзо

13.50 лв.
Лечебните адаптогени

Лечебните адаптогени

Теро Исокаупила, Даниел Раян Бройда

19.95 лв.
Край на умората на надбъбречните жлези

Край на умората на надбъбречните жлези

Изабела Уенц

28.00 лв.

Други книги от Тихомир Петров

Коментари за "Истината за болестите"
Цицерон - 01/11/2021
Познавам автора. Меко казано не е добре.Безкрайни глупости. Не е излекувал нито един човек.Няма никаква медицинска култура.

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах