Абонамент за бюлетин
Искам у дома
-10%

Искам у дома

ISBN: 9786197316308
Издател: Гнездото
Издадена: 2019
Брой страници: 248
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 13.90 лв.
Цена: 12.51 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
"Искам у дома" е история за пътуването на един мъж и една жена един към друг. Минавайки през най-съкровените си детски спомени, преживявайки отново своите болки и загуби, те търсят себе си, но и неусетно се приближават един към друг.

На сутринта се събудих с мисълта за човека, който живее някъде там... не ме познава, не го познавам и аз. Но вече, без да знаем, вървим един срещу друг. И скоро ще се срещнем.Вярвах в нашата среща от деня, в който изгубих всичко. Вярвах, че някъде по новия ми път ме чака човек, в когото ще видя отразена себе си. Но такава среща не се случва изведнъж - най-напред трябва да преминеш през самотата, изолацията, усещането за края. За да срещнеш себе си. Един тих глас ми нашепваше: "Фейга, чака те място, до което си струва да стигнеш". Този глас ме вдигаше на крака и ми показваше пътя към дома, в който трябваше да въведа ред.

"Искам у дома" е една топла книга с аромат на море и източни лакомства, която ще ви отведе при бреговете на Каспийско море и ще ви накара да усетите студения северен вятър и солените морски пръски. Ще ви хване за ръка и ще ви върне в безгрижните дни на детството, ще ви докосне като топла майчина ръка, ще ви обгърне с любов, ще ви подари надежда и вяра. Ще ви разкаже простите човешки истории на различни хора - светли, смирени и състрадателни, всеки преживял своята мъка, но запазил човечността си.

- Болката или извисява човека, или го озлобява - каза ми веднъж Сурая. - И пак е въпрос на избор, синко. Срещала съм доста хора, които след преживяна загуба са станали по-светли, по-състрадателни. Виждала съм и такива, които болката е унищожила. Едно знам със сигурност: трудностите трябва да се приемат мъжествено. Когато загубихме сина си, мислех, че съм загубила обичта си към света. Но не потисках отчаянието в себе си, позволих си да го преболедувам. И то си отиде.

"Искам у дома" е пътешествие за всички, които са готови да повярват в щастието и в любовта и които се нуждаят от храна за душата си, за да направят най-важната крачка - към себе си. И да открият пътеката към своя истински дом.

"Искам у дома" е откровение, което ще ви помогне да намерите покой в сърцето си, да изживявате магията на всеки свой ден и да не спирате да търсите любовта.Като писмо в бутилка - нека го получи онзи, който има нужда от него...

Книги, подобни на "Искам у дома"

Тайната афера

Тайната афера

Ерика Джеймс

23.00 лв.
Аделейд

Аделейд

Дженевийв Уилър

19.95 лв.
Неуместно

Неуместно

Ви Кийланд

19.99 лв.
Неразделните

Неразделните

Симон дьо Бовоар

20.00 лв.
И заживели вечно нещастни

И заживели вечно нещастни

Стефани Гарбър

25.00 лв.

Други книги от Елчин Сафарли

Коментари за "Искам у дома"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах