Абонамент за бюлетин
Имението "Ашфорд"
-10%

Имението "Ашфорд"

ISBN: 9786191513543
Издател: СофтПрес
Издадена: 2017
Брой страници: 384
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 17.00 лв.
Цена: 15.30 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Исторически
Обсебваща от първата до последната страница!
Мишел Гейбъл, автор на „Парижкият апартамент“

Младата адвокатка Клементин Евънс е посветила живота си изцяло на работата и е напът да стане партньор в голяма нюйоркска кантора. Но безкрайните часове в службата я отчуждават от годеника и близките й. Сега, на 34 години, Клеми е сама и чувства, че нещо в живота й липсва. На празненството по случай 99-ия рожден ден на любимата си баба Ади тя се натъква на фамилна тайна, която пробужда любопитството й.

В началото на XX век, едва шестгодишна, Аделин остава сираче и е отгледана в огромно английско имение от семейството на чичо си, граф Ашфорд. Макар красивата й братовчедка Беа да е своенравна и бъбрива – пълната противоположност на сериозното, тихо момиче, двете стават по-близки от сестри. Но Първата световна война променя Европа завинаги и поставя на изпитание привързаността на двете млади жени. А един ден болезнен скандал ги разделя и запраща на различни континенти…

В наши дни баба Ади пази като очите си стара фотография на красавица, облечена по модата от 20-те години. Клеми е копие на жената от снимката, а никога не е чувала за нея. Любопитството я въвлича в пътешествие назад към миналото. Началото е Лондон – градът, който крие тайна в картина.

-----------------

Лорън Уилиг създава незабравима история за любов, страст и предателство. Авторката отвежда ярките си героини и читателя на пътешествие през времето и три континента. От бляскавите бални зали на британското висше общество преди Първата световна война, през небостъргачите на Ню Йорк в края на XX век, до напечените от жаркото екваториално слънце хълмове на Кения през двайсетте години.

-----------------

Влюбих се в тази книга! Това е една семейна сага, която погълнах за часове. Смятам, че Лорън Уилиг е свършила прекрасна работа вплитайки така добре събития, които се развиват от 1920 година в Англия, през Кения и чам до 2000 година в Ню Йорк. Героите на книгата ме погълнаха толкова много, че дори се дразнех когато някой ме прекъсваше. Минавайки през всякакви семейни тайни и лъжи, в крайна сметка семейството се озовава точно там където трябва да бъде. И понякога дори да ви се струва, че поемате в погрешната посока, пак ще се озовете там, където трябва да бъдете.

Историята включва всичко: остроумен диалог, любов, приятелство, красиви пейзажи, предателства и мистерии. Препоръчвам силно!

Читателско мнение

Книги, подобни на "Имението "Ашфорд""

Онова лято
-10%

Онова лято

Лорън Уилиг

14.39 лв.
Царина

Царина

Елън Алпстен

25.00 лв.
Дъщерята на Аушвиц

Дъщерята на Аушвиц

Малкълм Брабант

22.00 лв.
Кралица Марго
-10%

Кралица Марго

Александър Дюма

22.50 лв.
Апокрифният живот на Франциск от Асизи
-10%

Апокрифният живот на Франциск от Асизи

Масимилиано Фели

22.50 лв.

Други книги от Лорън Уилиг

Коментари за "Имението "Ашфорд""
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах