Абонамент за бюлетин
Изхвърлени в Америка

Изхвърлени в Америка

ISBN: 9786197153637
Издател: ICU
Издадена: 2020
Брой страници: 500
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 24.90 лв.
Цена: 24.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
„Изхвърлени в Америка“ на Джанин Къминс ще ни накара да погледнем дълбоко в сърцата на хората, готови да пожертват всичко в името на искрица надежда. Едно от най-очакваните заглавия за 2020 г. ще се появи на български език с логото на изд. ICU.

‌„Изхвърлени в Америка“ е изключителна творба, съвършено балансираща между ужаса от една страна и любовта от друга. Отправям предизвикателство към всички да прочетат първите седем страници на този роман и да не го довършат.

Безупречна проза, история, която не губи темпото в нито един момент. Тази книга ще бъде важен глас в разговора за емиграцията и los migrantes; категорично опровергава идеята, че сме превзети от някакви bad hombres. На микро ниво – на нивото на историята, където предпочитам да живея – това е един адски добър роман за жена, която бяга с красивото си момче. Просто чудесен.
Стивън Кинг

----------------------------
Когато в малката книжарничка на Лидия Перес влиза очарователен, галантен и несъмнено ерудиран посетител, който избира да си купи две от любимите книги на собственичката, животът рязко поема в различна посока. Толкова различна, че скоро за уютните и непомрачени от сериозни грижи дни на семейство Перес няма да остане и бегъл спомен.

Кой е непознатият читател? Възможно ли е зад добрите обноски и красивото лице да се крие най-безскрупулният наркобос в Акапулко? Къде минава границата между спокойното русло на живота и La Bestia – влакът на надеждата за спасение, който отнася стотици хиляди хора на север, към страната на неограничените възможности… към шанса за живот.

„Изхвърлени в Америка“ е забележително съчетание между истински добра литература и четиво, преливащо от емпатия, драма и човечност. Роман, в който радостта от живота се редува с неподправен ужас от изроденото и пошлото в съществуването ни. Всичко това е обгърнато от стихията на майчината любов и непобедимата способност на човека да намира надежда и в най-обезсърчаващата ситуация.

Отдавна не бях отгръщал страниците на книга с такова настървение. Стегнат, интелигентен, непредвидим сюжет.
Джон Гришам

„Гроздовете на гнева“ на нашето време.
Дон Уинслоу

------------------------------
Джанин Къминс е автор на три книги: романите The Outside Boy и The Crooked Branch, както и на криминалния роман A Rip in Heaven. Живее в Ню Йорк със съпруга си и двете им деца. www.jeaninecummins.com

Книги, подобни на "Изхвърлени в Америка"

Бал във Версай

Бал във Версай

Даниел Стийл

19.99 лв.
Бисери на мъдростта

Бисери на мъдростта

Огняна Иванова

19.90 лв.
Тайната афера

Тайната афера

Ерика Джеймс

23.00 лв.
Островът на избавлението

Островът на избавлението

Патриша Уилсън

25.00 лв.
Момичето, което пропадна в морето
-10%

Момичето, което пропадна в морето

Акси О

19.80 лв.

Други книги от Джанин Къминс

Коментари за "Изхвърлени в Америка"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах