Абонамент за бюлетин
Излъжеш ли ме веднъж...
-10%

Излъжеш ли ме веднъж...

ISBN: 9786191509614
Издател: Колибри
Издадена: 2016
Брой страници: 368
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
Бившият военен пилот Мая Стърн е оставила смъртта на бойното поле, но Онази с косата продължава да я преследва. Първо прибира сестра й Клеър, после отнася съпруга й Джо. И двамата са убити брутално, а извършителите не са заловени.

Възможно ли е престъпленията да са свързани? Кой стои зад тях и какви мотиви има?

Докато търси отговор на тези въпроси, Мая открива, че някой я следи. А после вижда нещо немислимо на скритата камера, която е поставила в дома си – как един мъж си играе с двегодишната й дъщеря. Мъж, приличащ поразително на мъртвия й съпруг...

Губи ли разсъдъка си Мая? Или някой се опитва да я побърка, за да я направи лесна жертва?

„Коубън доказва отново, че е майстор на трилъра.“ – Ентъртейнмънт Уийкли

„Една история, която ще изненада и най-обиграните читатели.“ – Къркъс Ривюс

„Като опитен фокусник Коубън запазва най-грандиозния си трик за финала.“ – Пъблишърс Уийкли

„Динамичен, хитроумен трилър.“ – Либръри Джърнъл

„Непредсказуемостта на историята ще накара читателите да отгръщат трескаво страниците, а хитрата развръзка ще ги остави с отворена уста.“ – Асошиейтед Прес

----------------------

Xарлан Коубън е роден през 1962 г. в Нюарк, Ню Джърси. Автор е на 27 романа, сред които преведените на български „Шест години“, „Остани“, „Невинният“, „Не казвай на никого“, „Няма втори шанс“, „Гората“, „Само един поглед“ и други. Всеки един от седемте последователно издадени романа - „Липсваш ми“, „Шест години“, „Остани“, „Под напрежение“, „Клопка“, „Дръж се здраво“ и „Изгубена завинаги“, е бил на първо място в най-престижната селекция на Съединените щати – класацията на бестселърите на вестник „Ню Йорк Таймс“.

Романът „Не казвай на никого“ има брилянтна екранизация – едноименният филм на режисьора Гийом Кане с участието на Франсоа Клузе и Кристин Скот Томас печели множество отличия, включително 4 награди „Сезар” през 2007 година.

Коубън е международно признат писател, лауреат на литературните награди за криминални книги „Едгар“, „Шеймъс“ и „Антъни“, и е първият в историята, спечелил и трите. Той е първият чуждестранен писател, който през 2009 г. получава най-престижното британско отличие за криминална литература „Бестселърна кама“. Тази награда е особено ценна поради факта, че се присъжда не от жури, а чрез директно гласуване на публиката. Коубън влиза и в списъка на 50-те най-велики криминални писатели на всички времена. На 15 март 2011 г. той получи Медала на Париж, връчен му на тържествена церемония в парижкото кметство от културния аташе Кристоф Жирар. Медалът, сред чиито носители са Джейн Фонда, Кармен Маура, Тони Морисън, Пол Остър, Чечилиа Бартоли, е френско отличие и знак на висока почит към артисти, които имат специален принос към културата на международно ниво.

Майсторски изпипаните романи на Харлан Коубън често се определят от критиката като „изобретателни” (Ню Йорк Таймс), „затрогващи и мъдри” (Лос Анжелис Тайм), „превъзходни” (Чикаго Трибюн) и „задължителни четива” (Филаделфия Инкуайър).

Днес американският писател има в актива си 60 милиона отпечатани книги в цял свят. Трилърите му са преведени на 43 езика и са бестселъри в десетки страни. А той продължава да живее в Ню Джърси със съпругата си, която е педиатър, и с четирите им деца.

Книги, подобни на "Излъжеш ли ме веднъж..."

Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.
Недовършена работа

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

24.00 лв.
Годината на скакалеца

Годината на скакалеца

Тери Хейс

27.99 лв.
Крясъкът на орела
-10%

Крясъкът на орела

Карин Смирноф

22.50 лв.
Бърнамският лес
-10%

Бърнамският лес

Елинор Катън

21.51 лв.

Допълнителни материали Други книги от Xарлан Коубън

Коментари за "Излъжеш ли ме веднъж..."
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах