Абонамент за бюлетин
Изкушение
-5%

Изкушение

ISBN: 9786191650576
Издател: Ергон
Издадена: 2016
Брой страници: 336
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 15.20 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Любовна история

Лайза Клейпас се завръща с нов, дългоочакван роман, който стана бестселър в класацията на Ню-Йорк Таймс. "Изкушение" е първият от сагата за клана Рейвънел и веднага грабна вниманието на стотици хиляди читатели.

Девън Рейвънел, истински светски лъв, отдаден на сърдечни завоевания и безгрижен живот в Лондонското висше общество, внезапно се сдобива с графство. Наследената титла идва с отговорности, които той категорично не желае да поеме, както и с... повече от една изненада. Новото му имение е затънало в дългове, а трите сестри на починалия граф продължават да заемат къщата, заедно с Катлийн, лейди Триниър - красивата млада вдовица, чиято решителност, остър ум и още по-остър език го влудяват и предизвикват.

Катлийн Триниър знае повече от добре какво е да се довериш на безскрупулен мошеник като Девън, особено щом е от фамилията Рейвънел. Но огненото привличане помежду им е невъзможно да се отрече и Катлийн е изправена пред непосилна задача: да се пребори със себе си, или да капитулира пред неудържимото си увлечение, но преди това да пречупи съпротивата на Девън и... да го превърне в нов човек. Борбата за оцеляването на наследството усложнява нещата все повече и въпросът "кой кого" става съдбоносен. И Девън, и Катлийн нямат намерение да се откажат - нито от амбициите си, нито от огромното изкушение, което ги тласка един към друг и им готви главозамайващи изненади...

--------------

Лайза Клейпас се завърна и то по един голям начин с "Изкушение" - първият й исторически романс от години насам. А ние, нейните дългогодишни фенове с нетърпение очакваме нейните истории, които са пълни с романтика, забавление и наистиина са толкова секси!

Читателско мнение

Книги, подобни на "Изкушение"

Любов, ела при мен
-5%

Любов, ела при мен

Лайза Клейпас

17.10 лв.
Дявол под прикритие
-5%

Дявол под прикритие

Лайза Клейпас

17.10 лв.
Любовни писма

Любовни писма

Лайза Клейпас

7.00 лв.
Попи

Попи

Лайза Клейпас

7.00 лв.
Мис Непокорство
-5%

Мис Непокорство

Лайза Клейпас

17.10 лв.

Други книги от Лайза Клейпас

Коментари за "Изкушение"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах