Абонамент за бюлетин
Изкуството да четем по лицето
-10%

Изкуството да четем по лицето

ISBN: 9789547833050
Издател: Locus
Издадена: 2020
Брой страници: 352
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 23.00 лв.
Цена: 20.70 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Познай себе си
Лицето разкрива всичко. От хилядолетия по цял свят се практикуват различни техники за четене по лицето, а днес вече те имат и научно обяснение. Умението да разчитаме лицата ни помага по-ясно и задълбочено да разберем себе си и другите. Нашите униклани черти, белези, оттенък на кожата, микроизражения и мимики ни дават прецизни сведения за вътрешното и външното ни състояние - физическо, емоционално, умствено, здравословно.

Лицето е първият ни език от самото раждане. Родени сме с интуитивната способност да разчитаме и интерпретираме чувствата и израженията на хората около нас.
Изтъкнатиятият експерт Ерик Стандоп разкрива силата на тази вродена способност, споделя личния си опит, както и много истории, доказващи мощта на този единствен по рода си език. Авторът използва комбинация от три различни школи на физиогномиката и с научна точност разгадава и най-слабо доловимите микроизражения. Стандоп е усъвършенствал умението си да разчита личността, характера, емоциите и дори здравословното състояние на хората просто като наблюдава лицаа им.

Тук са посочени конкретните начини, по които можем да използваме четенето по лице в различни сфери – за успех в бизнеса, отношенията, здравето, любовта... Примерите са придружени от детайлни черно-бели илюстрации, чрез които лесно да разпознаваме значението на многобройни черти и форми на лицето. Книгата е уникален пътеводител в древната наука на четенето по лице, чрез която да погледнем под повърхността и да постигнем задълбочено разбиране и знание.

По време на работата ни в ЦРУ непрекъснато ни се налагаше да правим поведенчески анализи на хора. Същото правим и сега в частния сектор и личния живот. Винаги го има фундаменталният въпрос: “Кой е този човек?”. С времето се убедихме, че традиционният подход към него може да е пагубен. В тази завладяваща книга Ерик Стандоп ни предоставя решението – нетрадиционното, неоспоримото изкуство на четенето по лице.

Фил Хюстън, дългогодишен служител на ЦРУ

Книги, подобни на "Изкуството да четем по лицето"

12 рецепти за щастие

12 рецепти за щастие

Росица Якобс

15.00 лв.
Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него
-10%

Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него

Росен Кутелов

17.10 лв.
Оптимумът. Емоционално интелигентната организация - твърда корица
-5%

Оптимумът. Емоционално интелигентната организация - твърда корица

Даниъл Голман, Кери Чърнис

24.61 лв.
Оптимумът. Емоционално интелигентната организация
-5%

Оптимумът. Емоционално интелигентната организация

Даниъл Голман, Кери Чърнис

20.81 лв.
Може и да греша
-10%

Може и да греша

Бьорн Натико Линдеблад

16.20 лв.

Други книги от Ерик Стандоп

Коментари за "Изкуството да четем по лицето"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах