Абонамент за бюлетин
Изкуството да бъдеш несъвършена
-10%

Изкуството да бъдеш несъвършена

ISBN: 9786197316315
Издател: Гнездото
Издадена: 2019
Брой страници: 256
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 13.95 лв.
Цена: 12.56 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Книги за жената, Философия, психология, етика, Познай себе си
Спри. Опрости живота си. Чуй сърцето си. Бъди истинска. Покани любовта.
Тази книга е протегната ръка към всяка жена, която иска да излезе от омагьосания кръг на работа, надпревара, доказване и имидж.

Живеем в арогантен свят, който крещи и непрекъснато ни залива с подробни предписания какво означава да бъдеш жена, какво е успех и кой начин на живот е стойностен.

Една жена на 36, майка, съпруга, професионалист. Една жена, чийто живот е управляван от работния ѝ график и безкрайните ангажименти. Тя се справя с всичко, тя е изпълнителна и отговорна, почти съвършена... но на ръба на силите си. Изтощена, негодуваща, изморена от непрестанното препускане и доказване, един ден тя просто казва: „Стига толкова!“.

„Имах усещането, че влача след себе си малък червен вагон, който е толкова препълнен, че едва успявах да го помръдна. Червеният вагон беше животът ми, а неговата тежест ме смазваше. Давах си сметка, че ми липсва точно онова, за което толкова силно жадувах – близост, усещане за смисъл, покой. Обичах живота си, но се бях превърнала в личност, в чиято компания не се чувствах добре. В личност, каквато не исках да бъда.“

В „Изкуството да бъдеш несъвършена“ Шона Никуист разказва историята на своята най-дълбока житейска промяна. В една колекция от кратки есета, всяко със собствен сюжет и послание, авторката искрено и без задръжки споделя защо е достигнала до предела на силите си и как е извървяла пътя от безумното и изтощително ежедневие до един по-прост и смислен живот.

Със своя топъл и деликатен глас Шона Никуист ни кани да предприемем същото пътуване и да преобразим собствения си живот. Насърчава ни да се осмелим да бъдем истински, да разчистим живота си от ненужното и да забавим темпото, за да открием покой и удовлетворение в дните си, без да пропускаме най-сладките и стойностни моменти с близките си хора.

Припомня ни, че нашата значимост и правото да бъдем обичани са ни дадени по рождение. И че няма нужда да сме съвършени, за да бъдем щастливи.

„Изкуството да бъдеш несъвършена“ ми даде нужната смелост и позволението, което бях чакала. Винаги ще бъда благодарна за посланието на тази книга. То промени живота ми.Дженифър Хатмейкър, автор на For the Love (За любовта)

Книги, подобни на "Изкуството да бъдеш несъвършена"

Новата любима аз
-10%

Новата любима аз

Ариела

22.50 лв.
Книга за мама, защото тя е толкова специална

Книга за мама, защото тя е толкова специална

Даяна Крейг

20.00 лв.
Богинята си ти
-10%

Богинята си ти

Морган Мильориси

18.00 лв.
Огън момиче
-10%

Огън момиче

Кара Алвил Лейба

10.80 лв.
Тихо! За това не се говори
-10%

Тихо! За това не се говори

Десислава Христозова

17.96 лв.

Други книги от Шона Никуист

Коментари за "Изкуството да бъдеш несъвършена"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах