Абонамент за бюлетин
Изгрев над синия хребет
-10%

Изгрев над синия хребет

ISBN: 9789547714014
Издател: Кръгозор
Издадена: 2018
Брой страници: 280
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
Роман за любовта, за изборите, пред които всички се изправяме, за подкрепата на приятелите и семейството в трудни моменти.

Зоуи Колинс пристига в родното си място – малкото градче Копър Крийк, с приятеля си Кайл и петгодишната си дъщеря за погребе-нието на баба си. Тя няма намерение да остава дълго, още повече че Кайл настоява да продължат турнето с кънтри групата си. Но плановете й се променят, когато с изненада чува завещанието на баба си. На Зоуи е поверено семейното наследство – голямата прасковена градина в подножието на сините планини на Северна Джорджия.

Тя трябва да реши: дали да продължи с групата, турнетата и все по-контролиращия я Кайл, или да остане и да поеме риска със слабата реколта... И с новия управител на градината – нейната стара любов Круз, „който някога бе откраднал сърцето ѝ, а после бе забравил да ѝ го върне“.

Зоуи не е вече онова непокорно и независимо момиче, а сякаш е „сянка на предишното си аз“. Не е уверена в себе си, отчуждена е от семейството и приятелите си заради бягството си от градчето преди няколко години. Но всички я посрещат с отворени обятия и вярват, че точно тя трябва да наследи градината. В това е вярвала и баба й, която единствено я е разбирала и подкрепяла.

Сред красивите изгреви над синия хребет и аромата на узрели праскови и с помощта на старите приятели и на брат си Зоуи все повече възвръща увереността си, че може да се справи с всички предизвикателства и неочаквани препятствия. И най-после да вземе живота си в свои ръце.

------------------
Денис Хънтър е световно призната авторка на повече от трийсет бестселъра. Носител е на много награди, включително и за романите „The Convenient Groom“ и „A December Bride“, филмирани от Hallmark. Когато не дирижира любовния живот на героите си върху страниците на своите книги, тя обича да пътува, да пие зелен чай и да свири на ударни инструменти. Денис живее в Индиана. Двамата със съпруга си имат четири вече пораснали деца.

Книги, подобни на "Изгрев над синия хребет"

Неразделните

Неразделните

Симон дьо Бовоар

20.00 лв.
И заживели вечно нещастни

И заживели вечно нещастни

Стефани Гарбър

25.00 лв.
Неразделните

Неразделните

Ървин Д. Ялом

26.00 лв.
Любов, или нещо такова

Любов, или нещо такова

Тересе Тунген

22.00 лв.
Един миг

Един миг

Беки Хънтър

20.90 лв.

Други книги от Денис Хънтър

Коментари за "Изгрев над синия хребет"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах