Абонамент за бюлетин
Зодиакална нумерология
-10%

Зодиакална нумерология

ISBN: 9789544747084
Издател: Кибеа
Издадена: 2015
Брой страници: 296
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.00x23.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия, Астрология и нумерология
Съчетаване на 12-степенната зодиакална система с 9-степенната нумерична система.

В Зодиакална нумерология Марта Александрова разкрива уникален метод, предлагащ интересна връзка между зодията на човека и неговата нумерична вибрация, изразявана чрез числата от 1 до 9.

Този метод позволява да се разшири обхватът на астрологичния анализ, защото чрез него се създават 108 човешки типа, амалгама от съчетанието на деветте нумерични вибрации и дванадесетте зодии. Този метод е особено подходящ за ползване, когато се налагат бързи преценки на обстоятелства и хора. В него зодиакалната нумерология органично допълва астрологията.

Ако и вие сте се озадачавали от големите различия между хора с еднакви астрологични данни, запознайте се с методиката на Марта Александрова-Бойо и след като вземете предвид нумерологичните им вибрации, различията между тях ще намерят своето обяснение.
Методът, предлаган в книгата Зодиакална нумерология, има предимството да бъде теоретично обоснован и същевременно дълги години проверяван в практиката.

----------------

Марта Александрова-Бойо проявява сериозен интерес към духовните познания още от младежките си години. Родена е в София, в семейство с широки културни, философски и духовни интереси.

Особено голям е интересът й към астрологията, започва да я изучава още от 20-годишна възраст, интересува се и от нумерология, морфология на човешкото лице и тяло, хиромантия, както и всички науки, отнасящи се до човешката психика.

През 1984 г. напуска България и се преселва във Франция, където живее понастоящем. Там Марта Александрова-Бойо има по-широк достъп до духовните познания и езотеричната литература и затова в нея все по-ясно се утвърждава идеята да разгледа астрологията не само като основен метод за себепознание, но и като наука за свързване на човешката същност със слънчево-планетарната енергийна система, за да покаже връзката между циркулацията на енергиите на универсално, природно-земно и човешко ниво.

През целия си съзнателен живот Марта Александрова работи за свързване на духовното знание със земния живот и човешката психика. Тя е убедена, че това е необходимо за по-дълбокото разбиране на живота чрез символичния език на езотериката.
През 2008 г. издава на френски език книгата си Човекът, неразделна част от Вселената (L’homme – partie intѓgrante de l’Univers), в която тя представя астрологичните символи като база за разбиране на творческите възможности на човека – израз на божествената му същност.

В Зодиакална нумерология дванадесетте зодиакални знака са показани като специфични енергийни полета, или основа за изява на нумеричните вибрации на числата от 1 до 9. Те са основа на земната нумерична система, която в съчетание с 12-степенната универсална зодиакална система, позволява по-синтетична характеристика на човешката психика и същност.

Книги, подобни на "Зодиакална нумерология"

Зодиакална нумерология 2
-10%

Зодиакална нумерология 2

Марта Александрова-Бойо

13.50 лв.
Таро според лунните фази
-10%

Таро според лунните фази

Виктория Константино

20.70 лв.
Пълен курс номерология и астрология, книга 1: Номерология и карма
-5%

Пълен курс номерология и астрология, книга 1: Номерология и карма

Светлана Тилкова - Алена

24.70 лв.
Промени съдбата си
-10%

Промени съдбата си

Тереза Рийд

25.16 лв.
Приказките на луната. Приказки от XII дом
-10%

Приказките на луната. Приказки от XII дом

Хули Леонис

18.00 лв.

Други книги от Марта Александрова-Бойо

Коментари за "Зодиакална нумерология"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах