Абонамент за бюлетин
Зодиакална нумерология 2
-10%

Зодиакална нумерология 2

Издател: Кибеа
Издадена: 2016
Брой страници: 168
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.00x23.00
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 13.50 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
Ръководството за интерпретиране на зодиакално-нумеричната карта е неразделна част от „Зодиакална нумерология“, публикувана през 2015 г. от ИК„Кибеа“. Внея са изложени принципите за съчетаване на две системи: зодиакалната, базирана на 12-те зодиакални полета, и нумеричната система на числата от 1 до 9. При тяхното съчетаване се получават 108 типа хора, чиито характеристики са описани в основната книга, без която предлаганото ръководство няма да бъде разбрано.

В резултат на многобройни проведени от автора сказки и обсъждания на метода се оказват необходими по-задълбочени насоки за съставяне на четиристепенната зодиакално-нумерична карта и интерпретирането є по цикли и години в течение на целия живот. След определяне на рождения слънчев знак за дадено лице и изчисляване на жизнената му нумерична вибрация, (получена от крайния сбор на числата, съставящи датата на раждане), се получава така наречената основна жизнена тоналност, попадаща в едно от 12-те зодиакални полета. Тя е различна от полето на рождения слънчев знак, освен когато рождената нумерична вибрация е единица – тогава слънчевият рожден знак и основната жизнена тоналност съвпадат.

В ръководството са разработени модели за трите основни типове хора, а именно: кардинален, неподвижен и подвижен тип, започващи от четирите базови елемента на зодиака: Огън – Земя – Въздух – Вода, т.е. по три модулации за всеки елемент.
Тъй като жизненият път на човека протича през четири основни жизнени цикли по 9 години, които се повтарят аналогично до края на живота му, наблюдаваме множество различни зодиакално-нумерични комбинации. Разработени са примерни модели за всеки тип хора, които могат да служат за интерпретиране на четирите основни жизнени цикли, започващи винаги от един от четирите елемента. Те, от своя страна, характеризират основната тоналност на всеки цикъл от 9 години.

Представените в Ръководството примери са основа за систематично проследяване на жизнените цикли по години. Освен това се дават насоки за анализиране на всяка година по месеци, като се взема предвид спецификата на зодиакалния знак на годината и характеристиката на годишната нумерична вибрация.

Благодарение на годишното интерпретиране по месеци се извършва анализ, чрез който могат да се предотвратят прибързани и неблагоприятни решения.

Цялостното интерпретиране на зодиакално-нумеричната карта по цикли, по години и по месеци дава възможност всеки да намери благоприятно време за укрепване на здравето, подобрения на личния живот, материалното състояние и професионалния успех.

Книги, подобни на "Зодиакална нумерология 2"

Зодиакална нумерология
-10%

Зодиакална нумерология

Марта Александрова-Бойо

16.20 лв.
Мистериите на Луната
-10%

Мистериите на Луната

Ясмин Боланд

19.80 лв.
Записките на един астролог
-5%

Записките на един астролог

Михаил Левин

25.65 лв.
Хюман дизайн

Хюман дизайн

19.99 лв.
Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето
-10%

Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето

Венета Матева

26.91 лв.

Други книги от Марта Александрова-Бойо

Коментари за "Зодиакална нумерология 2"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах