Абонамент за бюлетин
Знаците на любовта
-10%

Знаците на любовта

ISBN: 9789542826620
Издател: Сиела
Издадена: 2018
Брой страници: 1136
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 16.00x23.00
Корична цена: 29.90 лв.
Цена: 26.91 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
Ако сте в състояние да обичате достатъчно силно и достатъчно дълго, вие ще се превърнете в чудотворец – досущ като древните богове и богини. Няма мечта, която да не претворите в реалност, няма закон, който да не можете да промените, няма ситуация, която да не можете да обърнете – стига да обичате достатъчно силно.
Случва се мъж и жена да се срещнат и веднага да разпознаят в очите на другия своята половинка. Този мъж и тази жена имат чувството, че познават дори гласовете си: досущ като мелодия, която звучи в главите им. Те начаса долавят неоспоримия факт, че са били, са и трябва винаги да бъдат едно цяло, въпреки че векове наред може да са се борили против съдбата си и да са се мъчили напразно да не бъдат заедно. Почти в момента, в който се срещнат и се погледнат, техните души се разпознават и радостни се втурват една към друга, забравили норми и обичаи, всички добри обноски, защото са водени от вътрешното познание, което е твърде всеобхватно, за да бъде отричано. По необясним начин, без да са си казали и дума, те знаят, че само ако са заедно, ще постигнат съвършенство; ако са заедно, ще се осъществят във всичко.

Често наричаме подобно мигновено магнетично привличане „любов от пръв поглед“, която никога не е случайна и съществува съвсем реално. Не може да е просто съвпадение, че хората, родени един за друг, се срещат в определен момент. Техните пътища се пресичат именно защото така е предопределено на едно по-висше равнище на Осъзнаване. Това е резултат от действието на определени духовни енергии.

Кои са те и как да ги насочите в своя живот, за да откриете, задържите и осмислите любовта, ще научите от превърналата се във верен помощник за милиони читатели по света „Знаците на любовта”.

------------------

Тук Гудман прилага своето феноменално разбиране за всеки знак и го прилага точно спрямо особеностите на начина, по който мъжете и жените от всеки зодиакален знак общуват с другите знаци. Авторката е точна в целта и улавя радостите и трудности, които могат да бъдат преживени при всяка възможна астрологична двойка.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Знаците на любовта"

Слънчеви знаци
-5%

Слънчеви знаци

Линда Гудман

11.40 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.
Тайният език на рожденните дати в нумерологията

Тайният език на рожденните дати в нумерологията

29.90 лв.
Мистериите на Луната
-10%

Мистериите на Луната

Ясмин Боланд

19.80 лв.
Записките на един астролог
-5%

Записките на един астролог

Михаил Левин

25.65 лв.

Други книги от Линда Гудман

Коментари за "Знаците на любовта"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах