Абонамент за бюлетин
Засекретените научни технологии и открития
-10%

Засекретените научни технологии и открития

ISBN: 9786197280265
Издател: Атеа букс
Издадена: 2016
Брой страници: 648
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 30.00 лв.
Цена: 27.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Научна литература, История, Тайни и загадки, Астрономия и физика
Тайните на антигравитационното задвижване, Никола Тесла, Томас Браун, Джон Сърл, Евгени Подклетнов, генератори за свободна енергия и засекретената космическа технология.

В „Забранените научни технологии и открития” физикът Пол ЛаВиолет разкрива тайната история на експериментите с антигравитация – от Никола Тесла и Томас Таунсенд Браун до бомбардировача с авангардна технология „B-2”. Той разкрива съществуването на модерни технологии за контрол на гравитацията, разработвани тайно от военните в продълже- ние на десетилетия, които биха могли да революционизират въздухоплава- нето и производството на енергия. Сред секретните проекти, които разбулва, са и проучванията по проекта „Небесен свод” за разработка на космическа задвижваща система, използваща интензивни лъчи микро- вълнова енергия, подобна на използваната от странните транспортни средства, забелязани да летят над „Зона 51”. Като използва субквантовата кинетика – науката зад антигравитационната технология, ЛаВиолет разглежда многобройни устройства за полево задвижване и технологии, които имат съотношения тласък-мощност хиляди пъти по-големи от това на реактивен двигател и чиито действия не са обяснени от конвенционалната физика и теорията на относителността. Освен това, той представя противоречиви доказателства относно тайни операции на НАСА за блокиране на приемането на тези авангардни технологии. Представя подробно и продължаващите руски проучвания за създаване на дубликат на самозадвижвания левитиращ диск на Джон Сърл и показва как резултатите от експеримента с гравитационния лъч на Подклетнов може да бъдат впрегнати за производство на междузвезден космически кораб.
---------------------

Пол А. ЛаВиолет е доктор на науките, президент и директор на фондация „Старбъст”– интердисциплинарен изследователски институт. Получава бакалавърска степен по физика от университета „Джонс Хопкинс“, магистърска степен – от Чикагския университет, а докторска титла от Портландския университет. Автор е на книгите на „Произход на Космоса”, „Земя под огън”, „Декодиране на съобщението от пулсарите”, „Субквантова кинетика” и др. Живее в Ню Йорк.

"Пол ЛаВиолет е един от най-интересните и иновативните мислители, изследващи границите и хоризонтите на съвременната физика. В тази книга той приема предизвикателство, за което много от нас сме мислили, но не сме могли да го обосновем документално: възможността за задвижващи системи, които практически да не се подчиняват на гравитацията. Неговите открития са достойни за задълбочено разглеждане, обмисляне и обсъждане."
Ървин Ласло, автор на Науката и акашовото поле

"Проучванията на Пол ЛаВиолет в тази най-мистериозна от темите са открай докрай увлекателни и далновидни."
Ник Кук, автор на Ловът за нулевата точка: в засекретения свят на антигравитационната технология

"Една от най-смелите и най-увлекателните книги за това, че управлението на гравитацията трябва да бъде поставено на преден план в наши дни. Пол ЛаВиолет е бележит учен и е първият, който прави проектиране в обратен ред на високо засекретената система на задвижване на B-2."
д-р Евгений Подклетнов, професор по химия, Тампере, Финландия


"Пол ЛаВиолет за пореден път разкрива авангардното познание, което може да промени нашия живот. Това е епохална книга, която трябва да се прочете и дискутира от всеки, който е заинтересован от възможностите за човечеството в близкото бъдеще."
Джийн Манинг, автор на Идващата енергийна революция: търсене на свободна енергия

Книги, подобни на "Засекретените научни технологии и открития"

Забранената вселена
-10%

Забранената вселена

Лин Пикнет, Клайв Принс

17.99 лв.
Извън контрол
-5%

Извън контрол

Кевин Кели

38.00 лв.
Човешкото бъдеще
-5%

Човешкото бъдеще

Джероум Глен, Тиодор Гордън, Елизабет Флореску

18.05 лв.
Безкрайният потенциал
-5%

Безкрайният потенциал

Лотар Шефер

14.25 лв.
Ванга: отвъд предела
-5%

Ванга: отвъд предела

Светла Теодорова

16.15 лв.

Други книги от Д-р Пол ЛаВиолет

Коментари за "Засекретените научни технологии и открития"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах