Абонамент за бюлетин
Заподозрян №1
-10%

Заподозрян №1

ISBN: 9786191640751
Издател: Enthusiast
Издадена: 2013
Брой страници: 352
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 13.50 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Криминалета
Най-добрият разказвач на криминални истории в Америка!
Сп. „Форбс”

Патерсън никога няма да ви разочарова!
Лари Кинг

-------------------

Бившият морски пехотинец Джак Морган е начело на най-могъщата детективска агенция в света. Агентите на Private са най-обиграните, най-бързите и разполагат с най-новото технологично оборудване, за да решават заплетените си случаи, в които винаги са замесени влиятелни и известни личности.

Нещата стават изключително лични, когато бивша любовница на Джак е открита мъртва в неговото легло и той е обявен за заподозрян № 1. По време на полицейското разследване срещу него Морган е по петите на мафиотска група, откраднала наркотици на стойност 30 милиона долара, а красивата управителка на луксозен хотел го убеждава, че той единствен е способен да открие кой стои зад поредицата от мистериозни убийства в нейните хотели.
Докато Морган се бори за живота си, а един от най-доверените му хора заплашва да напусне агенцията, той осъзнава, че се е изправил срещу най-умния и силен противник, който някога е срещал.

С още по-напрегнато действие, заплетени сюжетни линии и невероятни обрати „Детективска агенция Private. Заподозрян №1” е един от най-добрите романи на „краля на трилъра” Джеймс Патерсън.

--------------------

Джеймс Патерсън е световноизвестен американски писател. Амбицията му е да бъде „крал на бързо четящите се романи”. Самостоятелно или в съавторство, от 1976 година досега Патерсън е написал 97 романа и има 19 последоветлни първи места в класацията за бестселъри на „Ню Йорк таймс“. Негови книги са включени и в класацията на „Пъблишърс Уикли“.
Джеймс Патерсън продава повече книги от автори като Стивън Кинг, Джон Гришам и Дан Браун, а в цял свят е продал повече от 260 милиона копия. Носител е на много литературни награди и единственият автор, който е оглавявал едновременно литературни класации за възрастни и за деца.
Той е авторът на романите за Алекс Крос, най-популярната детективска поредицаза последните двайсет и пет години, както и на филмираните с голям успех „Целуни момичетата“ и „Когато дойде паякът“. През 2007 г. получава международната награда за най-добър трилър Thrillermaster – за големия си принос за този жанр.

Освен автор на бестселъри, Джеймс Патерсън е известен и като популяризатор на четенето и книгите. Той е създател на наградата „James Patterson Pageturner Awards“, която отличава хора и групи от хора, които популяризират радостта от четенето по творчески и ефективен начин. А уебсайтът му ReadKiddoRead.com помага на възрастните да намерят онези книги, които децата със сигурност ще обикнат и ще искат да прочетат. Освен това редовно дарява книги на различни организации.

Максин Пиетро е автор на три романа и съавтор на Джеймс Патерсън в осем книги.

Досега в детективската поредица Private на издателство „Ентусиаст“ са излезли следните заглавия:

• „Детективска агенция Private“
• „Кървави игри“

Книги, подобни на "Заподозрян №1"

Детективска агенция "Private". Вегас
-10%

Детективска агенция "Private". Вегас

Джеймс Патерсън, Максин Паетро

14.40 лв.
Гневът на самодивите
-10%

Гневът на самодивите

Григор Бануши

22.50 лв.
Синове и огорчени души
-10%

Синове и огорчени души

Алпер Джанъгюз

17.91 лв.
Пречупена светлина
-10%

Пречупена светлина

Джоан Харис

18.00 лв.
Свят на куриози
-10%

Свят на куриози

Луиз Пени

21.59 лв.

Други книги от Джеймс Патерсън

Коментари за "Заподозрян №1"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах