Абонамент за бюлетин
Зад гърба ми - вратите на ада
-10%

Зад гърба ми - вратите на ада

ISBN: 9786197040012
Издател: Изида
Издадена: 2012
Брой страници: 256
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Руска
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 11.98 лв.
Цена: 10.78 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Криминалета
Полина е красива и интелигентна млада жена, но някой като че ли ѝ желае злото. В Москва става заподозряна в убийство, в Атина сестра ѝ е нападната вместо нея, в Париж я обвиняват в кражба на диамантената огърлица на Екатерина ІІ, направена от придворния ѝ бижутер Яков Дювал... Някой желае злото на Полина и плете престъпни интриги, целящи тя да умре или да бъде вкарана в затвора. Отново принудена да бяга, но вече решила на всяка цена да научи кой и защо я преследва, Полина заминава за Мароко, при загадъчния си приятел Бертран, занимаващ се с частни разследвания, възлагани му от високопоставени и влиятелни хора. Когато Полина му разказва изпъстрената си с необясними загадки история, Бертран решава така да устрои нещата, че да бъде нает от семейството, които собственици на изчезналата диамантена огърлица. Оказва се, че семейство Лемон крият свои тайни, някои от които могат да бъдат ключът към отговорите на въпросите, които измъчват Полина...

Критиците я определят като "руската Агата Кристи" и "майстор на психологическия криминален роман". Още първият ѝ роман - "Когато вече ме нямаше", предизвиква фурор и ѝ осигурява дългогодишен договор с най-голямото руско издателство "Ексмо". Сега тя е един от най-продаваните му автори наред с Александра Маринина и Даря Донцова.
Анна Данилова всъщност е псевдоним, както и други съвременни руски писатели са станали известни не с рождените си фамилии. Истинското ѝ име е Анна Дубчак. Писателката има едновременно музикално и литературно образование. В Консерваторията е завършила теория на музиката и пиано, а в Литературния институт "Максим Горки" - литература в класа на Владимир Орлов ("Алтистът Данилов"). Книгите ѝ се преиздават постоянно - в момента най-голямата руска книжарница в интернет - ozon.ru, предлага книгите ѝ в 343 издания (едни и същи романи в различни оформления и издания).

Страстта ѝ са хитроумните сюжетни ходове и веригата от събития, в която попадат героите ѝ. Критиците твърдят, че стилът ѝ е невероятно свеж, с чувство за хумор и книгите ѝ просто се поглъщат само за няколко часа.
Писателката вече живее в България - на китно и тихо място в Шуменско, където може на спокойствие да пише криминалните си романи, очаквани от милиони читатели в Русия.

Книги, подобни на "Зад гърба ми - вратите на ада"

Когато вече ме нямаше
-10%

Когато вече ме нямаше

Анна Данилова

8.98 лв.
Първата лъжа печели

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

19.99 лв.
Криминален клуб "Марлоу"

Криминален клуб "Марлоу"

Робърт Торогуд

23.00 лв.
Гневът на самодивите
-10%

Гневът на самодивите

Григор Бануши

22.50 лв.
Лондонски мостове

Лондонски мостове

Джеймс Патерсън

8.50 лв.

Други книги от Анна Данилова

Коментари за "Зад гърба ми - вратите на ада"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах