Абонамент за бюлетин
Живот, изпълнен с богатства. Биографията на Наполеон Хил
-10%

Живот, изпълнен с богатства. Биографията на Наполеон Хил

Издател: Кибеа
Издадена: 2017
Брой страници: 272
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x20.00
Корична цена: 5.00 лв.
Цена: 4.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Биографична литература
Наполеон Хил става световноизвестен автор с класическия си наръчник „Мисли и забогатявай!“, който днес, повече от петдесет години след първото си издание, все още е бестселър. Това е зашеметяващата история за начина, по който този влиятелен мислител побеждава личните си кризи и множеството препятствия на живота, за да вдъхнови и окрили милиони последователи.

Роден в бедност през 1883 година, Оливър Наполеон Хил напуска родното си планинско градче във Вирджиния с пламенно желание да успее. Той постоянно търси начини да се самоусъвършенства и се захваща с различни начинания, сред които управление на мина, практика като юрист и журналист и много други. Наполеон работи двадесет години, за да формулира основополагащите принципи, които водят до успех. Той прави интервюта с успешни хора, представители на различни видове бизнес, от ранга на Андрю Карнеги, Томас Едисън, Удроу Уилсън, Хенри Форд и Уилям Х. Тафт, разговорите с които го водят до безценни прозрения.

Тази книга е искрен и неподправен разказ за живота на Наполеон Хил.

Въпреки връзките му с множество богати и силни хора, личната му съдба е поредица от финансови и емоционални възходи и падения.

Неговите богатства идват и си отиват, докато враговете му в бизнеса, световните войни, неблагополучният му втори брак, а също и мафията препятстват възможностите му за благополучие. Но дори и когато семейството му го изоставя, този уникален оптимист и предприемач не престава да вярва, че всеки провал е урок по успех.

Днес Фондация „Наполеон Хил“ продължава да следва визията на Хил за благотворителна организация, посветена на разпространението на философията за личностна реализация. Тази заслужаваща внимание биография потвърждава личното убеждение на Наполеон Хил, че „човек може да постигне всичко, което може да създаде в ума си“.

Книги, подобни на "Живот, изпълнен с богатства. Биографията на Наполеон Хил"

Божествена
-10%

Божествена

Дейзи Гудуин

18.00 лв.
Животът на Мона Лиза
-10%

Животът на Мона Лиза

Даян Хейлс

17.91 лв.
Влюбеният крал
-10%

Влюбеният крал

Мишел Зевако

18.00 лв.
Нищо случайно

Нищо случайно

Клое Маданес

24.00 лв.
Версаче

Версаче

Лайа Фаран Грейвс

19.90 лв.

Други книги от Майкъл Дж. Рит-Младши

Коментари за "Живот, изпълнен с богатства. Биографията на Наполеон Хил"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах