Абонамент за бюлетин
Етиопска приказка. Магичната история за най-голямото съкровище на света
-5%

Етиопска приказка. Магичната история за най-голямото съкровище на света

ISBN: 9786190012511
Издател: Фабер
Издадена: 2021
Брой страници: 120
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 17.00x24.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 11.40 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза
Пред вас стои една приказка за малки и пораснали деца, за възрастни и зрели хора, книга за всеки. В нея ще откриете копнежите от детството си, ще си спомните как една мечта, едно приключение завладява целият ви разум, как сте готови да прекосите света, да преобърнете планетата за тази своя едничка цел.

С всяка следваща страница ще потъвате все повече в невероятния и магичен свят на Средновековието, където нашият главен герой ще изживее множество приключения. А краят... какво по-хубаво от щастлив край, от най-сигурното място на света, мястото наречено дом.

Книги, подобни на "Етиопска приказка. Магичната история за най-голямото съкровище на света"

Океанска приказка
-5%

Океанска приказка

Владимир Н. Караджов

19.00 лв.
Добруджанският феникс

Добруджанският феникс

Стефка Станчева

23.50 лв.
Многото стаи на сърцето
-10%

Многото стаи на сърцето

Кристина Павлова

16.20 лв.
Възкресения
-10%

Възкресения

Колектив

18.00 лв.
Братя Шкорпил - Избрано в 4 тома

Братя Шкорпил - Избрано в 4 тома

Братя Шкорпил

30.00 лв.

Други книги от Владимир Н. Караджов

Коментари за "Етиопска приказка. Магичната история за най-голямото съкровище на света"
Любима Мавродиева - 19/02/2018
Когато взех книгата си помислих, че щеше да е хубаво да върви с разделител. Оказа се, че изобщо няма нужда от такъв, тъй като я прочетох за няколко часа днес. Историята е увлекателна, кара те да се усмихнеш, носи спокойствие и чувство на удовлетвореност. Наистина е приказка - приказка за мечтатели, която те кара да се обърнеш към себе си и да се запиташ какво всъщност искаш и кое те прави щастлив. И ти дава пламъчето, с което да започнеш да осъществяваш мечтите си.

Илиана Тодорова - 15/02/2018
Няколко дни се чудех кое е нaй-голямото съкровище нa светa. Искaх дa отгaтнa още преди дa съм прочелa книгaтa. Нямaх търпение дa рaзберa и още щом взех книгaтa в ръце зaпочнaх дa прелиствaм стрaницa след стрaницa. В нaчaлото си кaзaх "Нaй-голямото богaтство е семейството. Обичтa и любовтa към близките"... След товa реших, че е водaтa. Водaтa е живот... животa се е зaродил във водaтa... Тя е безценно съкровище... Продължих дa четa... Мaтео пътувa много, опознaвa светa, срещa се с рaзлични култури... Знaнието си кaзaх. Съществувa ли по-голямо богaтство от знaниятa и умениятa, които имa човек? Последното ми предположение беше мирa и спокойствоето, рaзбирaтелството и хaрмониятa между хорaтa... Е, не познaх! Но животa нa Мaтео и неговите приключения ми помогнaхa дa рaзберa кои сa нaй-ценните съкровищa зa мен сaмaтa!
Когaто осъзнaх, кое всъщност е съкровището нa Мaтео еднa усмивкa се появи нa лицето ми и тaкa дочетох книгaтa...блaжено усмихнaтa. Предстaвих си кaк лежиш нa плaжa, гледaш морето, вълните се рaзбивaт в брегa, по повърхносттa нa водaтa блещукaт слънчевите лъчи....a ти се нaслaждaвaш нa съкровището...
Нaистинa я прочетох нa един дъх!Блaгодaря зa тaзи прикaзкa!

Васил Пандурски - 15/02/2018
Уникална е.... Човек се изумява как в 100-ина странички може да бъде описано нещо толкова грандиозно... Наистина се впечатлих.... Книга която ти въздейства и те кара да се замислиш върху много неща след като си я прочел

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах