Абонамент за бюлетин
Дългият път
-10%

Дългият път

ISBN: 9789547694903
Издател: Обсидиан
Издадена: 2020
Брой страници: 416
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
Детството на специален агент Атли Пайн е белязано от една ужасяваща вечер през лятото на 1989 г., когато близначката й Мърси е отвлечена от детската им стая. Полицията не успява да я открие – жива или мъртва – и съдбата й остава загадка, което кара Атли неуморно да търси отговори.

След като близо 30 години по-късно ФБР я изпраща в градчето Шетърд Рок до Гранд Каньон, Атли започва да разследва изчезването на сестра си в свободното си време. В стремежа си да научи истината, тя се озовава в единствения затвор с максимална степен на сигурност в САЩ, в който излежават присъдите си престъпници като Юнабомбър и терориста от Бостънския маратон, шефове на наркокартели и мафиотски босове. Сред тях е и сериен убиец на име Тор, вероятно най-големият садист и психопат сред всички зад решетките. В същото време той е математически гений, който притежава брилянтен, но нарцистичен ум. Това е човекът, когото Атли иска да разпита, защото макар да няма доказателства, тя е убедена, че Тор е отвлякъл сестра й.

Тор е прекалено умен, за да й каже каквото и да било и Атли си тръгва разочарована и обезпокоена, но няма време да се посвети на личните си проблеми, тъй като в Гранд Каньон изчезва турист, а мулето, което е яздил, е открито мъртво. Скоро след като попада на шокираща информация, Атли Пайн получава заповед да прекрати разследването. Тя трябва да вземе най-трудно решение, откакто е постъпила във ФБР. И ако до момента вниманието й е било насочено към едно чудовище, сега на хоризонта тихо изпълзява друго… А преследването му може да струва не само кариерата на Атли Пайн, но и живота й.

---------------------------

„Дългият път към истината“ попада право в десетката – съвършена комбинация от екшън, тайни и заговори, умело замесена от Балдачи“.
Стив Бери

„Голяма почитателка съм на невероятния талант на Дейвид Балдачи, който надминава себе си с всяка нова книга, а „Дългият път...“ е най-добрата му досега. Балдачи ни поднася безброй неочаквани обрати и ни кара трескаво да отгръщаме страниците на този увлекателен и оригинален трилър. А най-хубавото от всичко е новата му героиня – специален агент Атли Пайн, която е умна и способна и не губи самообладание дори когато залозите скачат до небето, а на нея й се налага да наруши куп заповеди и закони… Очаквам с нетърпение следващите й приключения!“
Лайза Скоталайн

Книги, подобни на "Дългият път"

Недовършена работа

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

24.00 лв.
Последният жив

Последният жив

Дейвид Балдачи

8.50 лв.
Дълги сенки
-10%

Дълги сенки

Дейвид Балдачи

21.60 лв.
Финалът
-10%

Финалът

Дейвид Балдачи

19.80 лв.
Кинг и Максуел

Кинг и Максуел

Дейвид Балдачи

8.00 лв.

Други книги от Дейвид Балдачи

Коментари за "Дългият път"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах