Абонамент за бюлетин
Дръж се!

Дръж се!

ISBN: 9786199176122
Издател: LifeTime Publishing
Издадена: 2021
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 18.90 лв.
Цена: 18.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Биографична литература
„Дръж се“ на популярната и обичана от милиони жени по света американска авторка от хърватски произход Кристина Кузмич е книгата, от която навярно всяка майка се нуждае, за да проумее, че животът ѝ е прекрасен такъв, какъвто е - несъвършен, непредсказуем и често хаотичен. Не е нужно нещо повече, по-добро или различно, за да обикнете живота си. Трябва само да се разкриете. Да се заявите точно такива, каквито сте. Несъвършени и некъпани или идеално издокарани. Просто такива, каквито сте.

Наситен с искрящо остроумие, този сърдечен мемоар е като дълга среща на кафе с близък приятел или изненадващо прозрение, което ти дава енергията да продължиш напред през трудностите с усмивка.

Дългоочаквания дебют на една от най-известните майки в света. Един вдъхновяващ, искрен и забавен мемоар за премеждията на родителството с всичките му несгоди. За това колко може да бъде мърляв живота и колко е важно да продължаваме да се държим за него въпреки това.

----------------------
Кристина Кузмич, родена в Хърватия, известна в цял свят с изпълнените си с нестандартен хумор прозрения за семейството. Понастоящем живее със съпруга си в Южна Калифорния, отдадена на значима, удовлетворяваща и силно изтощителна кариера, включително като завеждащ чистотата, готвач, личен шофьор и гуру по разрешаването на конфликти в полза на тримата си, най-често доволни от услугите ѝ, клиенти – своите деца.

Призната и обичана от милиони майки по света, с нейните откровени послания за жонглирането в живота с деца, Кристина дава надежда и с хумор окрилява родителите, водещи своите битки с несигурността и житейските трудности. Дебютният мемоар на Кристина Кузмич, обичана много от майките в България и целия свят, с пълни пет звезди в Амазон е изключително четиво не само за хората с деца, но и за всеки друг човек, борещ се с неговия дял житейски предизвикателства.

Книги, подобни на "Дръж се!"

Животът на Мона Лиза
-10%

Животът на Мона Лиза

Даян Хейлс

17.91 лв.
Влюбеният крал
-10%

Влюбеният крал

Мишел Зевако

18.00 лв.
Нищо случайно

Нищо случайно

Клое Маданес

24.00 лв.
Версаче

Версаче

Лайа Фаран Грейвс

19.90 лв.
Версаче - твърда корица

Версаче - твърда корица

Лайа Фаран Грейвс

24.90 лв.

Други книги от Кристина Кузмич

Коментари за "Дръж се!"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах