Абонамент за бюлетин
Донован Крийд - книга 1: Смъртоносни хора
-10%

Донован Крийд - книга 1: Смъртоносни хора

ISBN: 9786191710058
Издател: Orange Books
Издадена: 2013
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 5.00 лв.
Цена: 4.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Продадени над 2 милиона копия

В първата книгата от своята поредица, „Смъртоносни хора”, Лок разказва историята на Донован Крийд, бивш наемен убиец за ЦРУ, който се сблъсква с едно от най-големите си изпитания.
Преследвайки зараждащата се романтика с Катлийн Грей, Крийд се натъква на Ади Доус – момиче, пострадало по ужасен начин в пожар. Подозренията на Донован относно пожара, убил семейството на Ади, го довеждат до противоречия с престъпния бос Джо Демео. Скоро ситуацията ескалира и стига до повратен за Крийд момент – да убие или да бъде убит.

Демео, безмилостен убиец, който не се спира пред нищо, за да защити империята си, се насочва към Крийд и близките му. Използвайки ексцентричен екип, състоящ се от великан, конкурентен криминален бос, разгневено джудже, искащо световна власт, и отбор от циркови клоуни, Крийд атакува – атака със забавни и странни резултати.
„Смъртоносни хора” е странен, небрежен и вълнуващ трилър с отлично темпо, хапещ диалог и чудати герои, които ще ви разсмиват в късните часове на нощта.

Джон Лок е роден в Пуерто Рико през 1951 година. Започва да се занимава с писане още в училище – след като е ухапан от мравка пише разказа „Мравките не са много приятни”. Въпреки това голяма част от живота си прекарва в сферата на недвижимите имоти, където трупа по-голямата част от състоянието си.

Известен е с криминалната поредица за "Донован Крийд" и уестърн поредицата "Emmett Love". Той е осмият автор, продал над един милион електронни книги в Amazon, след Стиг Ларшон, Нора Робъртс, Шарлийн Харис, Лий Чайлд, Джеймс Патерсън, Сюзан Колинс и Майкъл Конъли.

Книги, подобни на "Донован Крийд - книга 1: Смъртоносни хора"

Първата лъжа печели

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

19.99 лв.
Лондонски мостове

Лондонски мостове

Джеймс Патерсън

8.50 лв.
Терапията

Терапията

Себастиан Фитцек

22.00 лв.
Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.
Недовършена работа
-10%

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

21.60 лв.

Други книги от Джон Лок

Коментари за "Донован Крийд - книга 1: Смъртоносни хора"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах