Абонамент за бюлетин
Домашна кухня от Балканите, 20/2011

Домашна кухня от Балканите, 20/2011

Издадена: 2011
Брой страници: 16
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.00x23.00
Корична цена: 2.50 лв.
Цена: 2.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Периодика
Скъпи приятели,

С особена радост и гордост ви представям "Домашна кухня от Балканите" - кулинарна енциклопедия, която съдържа 350 златни рецепти от националните кухни на Албания, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия, Турция и Хърватия.
Каня ви в следващите 6 месеца да отидем заедно на гости на нашите съседи, за да разберем кои са ястията, с които се гордеят, и да проследим как храненето в различните кътчета на Балканите се превръща в незабравимо удоволствие. Рецептите, които ще ви представя, са интересни и различни от това, което традиционно сервираме ма българската трапеза, и същевременно много близки до нашия вкус. Използваните готварски техники няма да ви изненадат и затруднят, а необходимите продукти се намират лесно на родния пазар

* Всяка седмица ще имате възможността да получавате карти с рецепти и информация и да ги подреждате в класьора по категории.
* С попълването на колекцията си от всички карти ще получите изчерпателен и удобен за използване сборник, събрал в себе си най-доброто от кулинарната съкровищница на Балканите.
* Освен превъзходните си рецепти, "Домашна кухня от Балканите" ще съдържа и карти с информация за гастрономическите традиции на представените държави. Подготвили сме и разделители за отделните групи ястия, които ще ви помогнат да подредите удобно и практично вашия класьор.
* Тук ще откриете съдържанието на първа част на сборника. То ще ви улесни в събирането и подредбата на предстоящите 176 рецепти. През декември очаквайте и втората част на "Домашна кухня от Балканите".

Кухнята на Балканите е пъстра и драматична като историята на района. Тя преплита в едно кулинарните нишки на Централна Европа, Средиземноморието и Ориента, а резултатът е огнено, наситено, запомнящо се съчетание от вкусове и аромати. Пожелавам ви приятно готвене и много вълнуващи мигове на масата с рецептите от настоящия сборник!

Иван Звездев

Книги, подобни на "Домашна кухня от Балканите, 20/2011"

сп. Съвременник - брой 4/2023
-10%

сп. Съвременник - брой 4/2023

Владимир Зарев - гл. редактор

18.00 лв.
Сп. АВИ-ТОХОЛ, книжка 46

Сп. АВИ-ТОХОЛ, книжка 46

30.00 лв.
ПРАВОСЛАВЕН КАЛЕНДАР 2024 година
-10%

ПРАВОСЛАВЕН КАЛЕНДАР 2024 година

8.99 лв.
Съвременник - брой 3/2023
-10%

Съвременник - брой 3/2023

Колектив

18.00 лв.
Списание "Съвременник" - бр. 2/2023
-10%

Списание "Съвременник" - бр. 2/2023

18.00 лв.

Други книги от Иван Звездев

Коментари за "Домашна кухня от Балканите, 20/2011"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах