Абонамент за бюлетин
Джошуа

Джошуа

ISBN: 9786197419023
Издател: Hybrid books
Издадена: 2017
Брой страници: 260
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 15.00x23.00
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 20.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Преводна литература, Спорт и туризъм, Спорт и бойни изкуства, Биографична литература
През 2008 година осемнайсетгодишният Антъни Джошуа за пръв път прекрачва прага на боксова зала в Северен Лондон, тогава никой дори не предполага с какъв светкавичен възход ще се превърне в звезда. Още като аматьор смайва всички видели го на ринга. На световния шампионат в Азербайджан си извоюва сребърен медал. В зрелищен двубой на финала на Лондон 2012, пред своята публика у дома, печели олимпийско злато. Професионалният ринг го зове и Джошуа отвръща. Побеждава с нокаут в първите си деветнайсет двубоя и така се изкачва до върха в професионалния спорт, стремежът му вече е да има своето място в историята на бокса.

Биографията на Антъни Джошуа предлага проникновен поглед върху историята на шампиона. Разказана е от писател, който лично наблюдава превръщането на Джошуа в звезда, следва го от първите му двубои като аматьор до решаващите мачове за титлите. Тя разкрива боксьор с невероятно самообладание, който храни дълбоко уважение към своите предшественици и е непоколебим в решението си да успее. Светът на бокса в тежка категория се изпълва със светлината от присъствието на нов герой, чието име е Антъни Джошуа.

------------------

Джон Денън е спортен журналист, пише за Боксинг нюз - най-старото списание за бокс в историята, и е редактор на неговия уебсайт. Като журналист е отразявал две олимпийски игри и значими спортни събития в Лас Вегас, Ню Йорк, Азербайджан, Казахстан, Корея и Макао. Интервюирал е някои от най-големите имена в бокса и е проследил кариерата на Антъни Джошуа от първите му мачове като аматьор до Лондон 2012, както и победите му за спечелването и защитата на световната титла при професионалистите.

Книги, подобни на "Джошуа"

Андрий Шевченко: Моят живот, моят футбол

Андрий Шевченко: Моят живот, моят футбол

Андрий Шевченко, Алесандро Алчато

21.00 лв.
Златан Ибрахимович: Адреналин. Моите неразказани истории
-10%

Златан Ибрахимович: Адреналин. Моите неразказани истории

Златан Ибрахимович, Луиджи Гарландо

22.50 лв.
Великите футболисти на ХХ век
-10%

Великите футболисти на ХХ век

Анна Покровская

17.91 лв.
Арсенал Лондон. Завинаги

Арсенал Лондон. Завинаги

Станил Йотов

15.00 лв.
Меси срещу Роналдо
-10%

Меси срещу Роналдо

Джошуа Робинсън

22.49 лв.

Други книги от Джон Денън

Коментари за "Джошуа"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах