Абонамент за бюлетин
Джинджифилова напитка за отслабване
-5%

Джинджифилова напитка за отслабване

ISBN: 9789548454902
Издател: Аливго
Издадена: 2011
Брой страници: 142
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 6.99 лв.
Цена: 6.64 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето
Джинджифилът е една от най-полезните подправки. Аюрведа го нарича "универсално лекарство" и вече повече от 2000 години го използва за лекуването на най-различни болести, за възстановяването на жизнените сили и на природната енергия. А знаете ли, че джинджифилът е и едно от най-ефективните средства за отслабване в наши дни?! За това как именно да използвате тази удивителна лечебна подправка за бързо отслабване без гладуване и мъчения ще ви разкаже Олга Дан.
Хиляди жени вече си върнаха младостта и стройността с помощта на джинджифиловата напитка.

Джинджифилът е богат на въглехидрати, целулоза, в него има мазнини и соли на минералните вещества: на калия, магнезия, калция, желязото, цинка, натрия.
Списъкът на полезните свойства, притежавани от джинджифила, е огромен. Той може да оказва противовъзпалително, болкоуспокояващо, обезболяващо, разреждащо, иницииращо, газогонно, живително и тонизиращо въздействия.
Освен това джинджифилът притежава антиоксидантни и успокоителни свойства, укрепва имунитета и защитава организма от всевъзможни паразити.
Употребата на джинджифил в храната нормализира секрецията на стомашно-чревния тракт, подобрява апетита, минимализира симптоматиката на „морската“ болест, намалява нивото на холестерола в кръвта и понижава кръвното налягане.

Освен това джинджифилът е полезен срещу развиването на ракови тумори.
Коренът на джинджифила е прекрасно средство за профилактика на различни заболявания, свързани с половата сфера. Още в древността лекарите са отбелязвали, че джинджифилът може „да разпали огън вътре в човека“, той е афродизиак, подобрява потентността, намалява женската фригидност и лекува безплодието. Яжте по няколко парченца джинджифил дневно и се занимавайте със спорт – това ще ви предпази от простатит и други възпаления на простатата.
Джинджифилът се използва при лечение на простудни заболявания, за минимализиране на симптомите на токсикоза по време на бременност, при бъбречни заболявания, жлъчни и чревни колики, срещу оригвания и болки в коремната кухина.

Джинджифилът чисти организма от токсичните вещества и натрупалата се шлака, в резултат на което нормализира общото състояние, дава „свеж“ цвят на лицето, подобрява зрението, паметта и ума.

За да усетите полезните свойства на джинджифила, е необходимо само да изядете няколко парченца от него. Почти веднага ще почувствате мощно енергийно опиянение и необходимост от действия за реализиране на появилите се възможности.

Книги, подобни на "Джинджифилова напитка за отслабване"

Това не е диета

Това не е диета

Давиния Тейлър

19.95 лв.
Алманах на диетите
-10%

Алманах на диетите

М. Ройзен, М. Оз

31.50 лв.
Лечение с метода Герсон
-10%

Лечение с метода Герсон

Шарлот Герсон, Беата Бишъп

30.60 лв.
Силата на студа

Силата на студа

Ниъл О'Mърку

23.50 лв.
30 съвета да бъдем здрави и активни
-5%

30 съвета да бъдем здрави и активни

Александър Сосновски

18.91 лв.

Други книги от Олга Дан

Коментари за "Джинджифилова напитка за отслабване"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах