Абонамент за бюлетин
Дейзи Дули се справя с развода
-10%

Дейзи Дули се справя с развода

ISBN: 9789547691612
Издател: Обсидиан
Издадена: 2007
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Английска
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Чиклит
"Дневникът на Бриджет Джоунс" се среща със "Сексът и градът" в най-неустоимото, романтично и невероятно забавно четиво за всички омъжени, разведени или все още щастливо необвързани жени от всички възрасти

"Само едно нещо е по-лошо от това да си на трийсет и девет и да си неомъжена и то е да си на трийсет и девет и да си разведена", твърди с мъдро примирение Дейзи Дули. Макар отлично да разбира, че се омъжва за неподходящия човек, тя го прави съзнателно, за да се измъкне от капана на мечтаещите за деца трийсет и няколко годишни съвременни жени с професионални амбиции и добра кариера.
Уви, семейният живот не върви добре и запалената читателка на книги за самопомощ събира най-после кураж да напусне противния си съпруг и да се върне в болезнения – и смешен до болка – свят на ходещите по срещи. Разчита на двете си приятелки, мразещата всякакво обвързване и любителка на секса за една нощ Джес и съвършената /поне за момента/ майка и домакиня Луси, да изслушват безконечните й тиради срещу мъжете, да бършат сълзите й и да й помогнат да си намери работа. Рицарят на бял кон обаче тъй и не се появява, мъжете, с които излиза, се оказват пълни кретени и в един момент като че ли има опасност Дейзи да се удави в собствените си сълзи.
Но животът е пълен с изненади. Точно когато стига до просветлението, че трябва да се живее за мига и да не се хранят излишни надежди, Дейзи среща неочаквано своята първа, единствена и незабравима любов – той, о ужас, е женен – и получава предложение от голямо издателство да напише книга за това как да се справим с последиците от развода. Ще успее ли помъдрялата и взела живота си в ръце Дейзи да получи всичко, към което отчаяно се стреми?

Много смях, много полезни съвети и истинска женска мъдрост в новата книга на популярната английска журналистка Анна Пастернак, внучка на великия Борис Пастернак.

Книги, подобни на "Дейзи Дули се справя с развода"

Един миг

Един миг

Беки Хънтър

20.90 лв.
Какво си пожелаваш
-10%

Какво си пожелаваш

Катрин Сентър

19.80 лв.
Идеална Коледа в Париж

Идеална Коледа в Париж

Манди Багот

19.90 лв.
Емили в Париж
-10%

Емили в Париж

Катрин Каленгула

16.20 лв.
Какво правех, докато вие раждахте деца
-10%

Какво правех, докато вие раждахте деца

Кристин Нюман

16.20 лв.

Други книги от Анна Пастернак

Коментари за "Дейзи Дули се справя с развода"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах