Абонамент за бюлетин
Дебела, безпарична и самотна. Никога вече!
-10%

Дебела, безпарична и самотна. Никога вече!

ISBN: 9789547421394
Издател: Слънце
Издадена: 2008
Брой страници: 336
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Книги за здравето, Книги за жената
Едва ли има жена, която да не се е изправяла пред дилемата дали да си поръча десерт, дали да си купи онези страхотни сандали и дали да бъде честна с потенциалния бъдещ партньор още на третата среща? Ако бъдем откровени, трябва да признаем, че повечето от нас често са подвластни на страха, че ще натрупат някой и друг килограм, че ще останат без пари или без мъж до себе си. Само ако можехме да ядем по-малко, да имаме по-добре платена работа и да ходим по-често на срещи...

Звучи просто, но съвсем не е така. Непрекъснатият ни стремеж да бъдем слаби, да водим бляскав живот и да си намерим идеалния партньор неизбежно ни кара да се чувстваме дебели, безпарични и самотни. В резултат на това живеем в състояние са постоянна неудовлетвореност, тревожност, притеснение и страх, които в крайна степен ни правят нещастни. Имаме две възможности: да се откажем, с мисълта че това е битка, продължаваща цял живот, която е обречена на неуспех още в самото начало, или да ревизираме стъпка по стъпка всичко, което не харесваме в себе си и да се опитаме да го променим. С една дума – да вземем живота си в ръце.

Книгата на Виктория Моран "Дебела, безпарична и самотна. Никога вече!" ще ви помогне да отвоювате живота си от страховете, които ви превръщат в жертва, и да вземете от него всичко, което желаете. Това забавно, прямо и дръзко четиво ще промени начина, по който гледате на себе си и е чудесен лек за тежките моменти, в които неизбежно изпадаме в живота си.

Практичните съвети, подкрепени с истински истории и голяма доза хумор и вдъхновение, правят плана от пет основни стъпки на авторката задължително четиво за дамите, които искат повече от себе си и от света около тях и които се опитват да съвместяват хилядите роли, които трябва да играе съвременната жена – прелъстителка, съпруга, перфектна домакиня, добра майка и чудесен професионалист. А това състезание с времето и задачите неизбежно ни поставя пред редица предизвикателства, които ни стресират, създават чувство за вина у нас и в крайна сметка стават причина за куп вредни навици и нагласи – от това да се тъпчем с храна и след това да гледаме отчаяно стрелката на кантара, да лекуваме лошото настроение с пазаруване, докато изпразним портмонето си и осъзнаем, че краят на месеца е далече, а ние вече сме "на червено", до това да се впускаме в безразборни връзки в търсене на "господин Идеален". Виктория Моран ни помага най-напред да открием корена на проблема, след това ни учи как да се отървем от навиците, които ни правят дебели, безпарични и самотни. И накрая ни показва как получим от живота всичко, за което мечтаем. А кой не би искал това?

Книги, подобни на "Дебела, безпарична и самотна. Никога вече!"

Биохакинг за жени

Биохакинг за жени

Моли Малууф

22.95 лв.
365 сензорни игри, съвети и упражнения за деца от 0 до 5 години
-5%

365 сензорни игри, съвети и упражнения за деца от 0 до 5 години

Илияна Хинова

18.91 лв.
Повелители на съня

Повелители на съня

Алексис Дюбиеф

23.00 лв.
Уверени в своята кожа
-10%

Уверени в своята кожа

Д-р Наталия Спиерингс

22.46 лв.
Наръчник по йога за лице

Наръчник по йога за лице

19.99 лв.

Други книги от Виктория Моран

Коментари за "Дебела, безпарична и самотна. Никога вече!"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах